Michal Demjanovič Rôzne

PREHĽAD: Pozrite si najklikanejšie správy celého týždňa

Čo čitateľov počas tohto týždňa zaujalo na portáli Žilina 24 najviac? Stačí vám jediný klik a môžete si to pozrieť v našom špeciálnom prehľade.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Pozrite si najklikanejšie správy celého týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Vianočné trhy v Žiline

Tradičné Vianočné trhy, ktoré sa každoročne konajú na Mariánskom námestí a Námestí Andreja Hlinku. Už od budúceho týždňa sú pre Žilinčanov a návštevníkov meste pripravené stánky s občerstvením a s tradičnou vianočnou tematikou. Viac informácii si prečítate na tomto odkaze.

Rekonštrukcia parku Ľudovíta Štúra

V parku momentálne pracuje množstvo robotníkov. Pracovníci už dokončili detské ihrisko, kamenný plot, ktorý lemuje park, tiež sa vymenili chodník a lampy verejného osvetlenia. Momentálne sa pracuje na kanalizačných prípojkách a vodovodných prípojkách na fontány. Čaká sa na nové lavičky. To ako to v parku momentálne vyzerá si môžte pozrieť tu

Rekonštrukcia žilinských internátov

Ak ste zvykli parkovať pri žilinských internátoch, viete, že situácia tam nebola najlepšia. Miest na parkovanie bolo málo, áut veľa, cesty boli navyše úzke a s výtlkmi, k tomu ich lemovali rozpadajúce sa chodníky. Situácia dnes je úplne iná. Pribudli parkovacie miesta a opravili sa cesty aj chodníky. Viac tu.

5 TOP rozhľadní v okolí Žiliny

Výhľad na mesto či okolitú prírodu? Objavovať krásu našej domoviny možno hneď z niekoľkých miest. Vyberte sa rovno na tie najvyššie. Ktoré to sú?

5 najvyšších budov v meste

V poslednej dekáde v meste pribudli budovy, ktorých výška siaha vysoko do oblakov. Na to, aby sme však mohli hovoriť o mrakodrapoch by sme potrebovali v Žiline budovy vysoké „aspoň“ 150 metrov. Ktoré budovy sú v našom meste najvyššie?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM