Jozef Milan Rôzne

Témy, ktoré Ružomberčanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste minulý rok najviac klikali

Tento rok bol bohatý na všakovaké udalosti. No niektoré vás oslovili naozaj nadpriemerne. Prinášame vám prehľad článkov z redakcie Ružomberok 24, ktoré vás najviac zaujali a patrili medzi top 10 najčítanejších v roku 2015 (nebrali sme do úvahy správy o počasí a krimipríspevky).

Ilustračný obrázok k článku Témy, ktoré Ružomberčanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste minulý rok najviac klikali
Foto: Jozef Milan

1. Hypernova zatvára

V októbri sme vás ako prví informovali o definitívnom dátume, kedy obchodný dom Hypernova v Ružomberku zatvorí svoju prevádzku. To, o čom sa už dlhšie hovorilo, tak bolo potvrdené.

2. Hodnotenie fakúlt Katolíckej univerzity

O tom, že s našou univerzitou je zviazaných nielen veľa študentov, ale aj pracovných možností, svedčí aj vyše 4 100 kliknutí na novembrový článok o najnovšom hodnotení jej fakúlt.

3. Pozvánka na Ružomberský jarmok

Ružomberský jarmok si za posledné roky vybudoval slušnú reputáciu (zrejme aj „vďaka“ zlepšenému počasiu). Vyše tri tisícky počítačov si otvorilo príspevok, ktorý obsahoval program tohtoročného jarmoku.

4. Úspech Pedagogickej fakulty KU

Téma fakúlt KU-čky sa dostáva po druhýkrát do TOP 10 nášho výberu. Jej výrazný posun v rebríčku, ktorý ju porovnáva s podobnými fakultami na Slovensku, bol skutočne výnimočný.

5. TOP akcie mesta a okresu sa konajú v júni

Jún je každoročne mesiacom roka, v ktorom sa koná veľmi veľa vychytených podujatí, ktoré majú svoju tradíciu. Prejavilo sa to aj čísle 2 574, čo je počet kliknutí na tento príspevok.

6. Dedina roka 2015 – Lúčky

  • Čítajte viac: /dedina-roka-2015-lucky-su-klenotnicou-kulturneho-dedicstva-na-slovensku-219759

7. Práca a zamestnávatelia

8. Ružomberská plaváreň

9. Balík peňazí pre Ružomberok

10. Investície v roku 2015

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM