Jozef Milan Krimi

Peter (41) prišiel na benzínku dvakrát: K nezaplateným cigaretám mu chýbali zápalky

Druhú septembrovú stredu tri hodiny po polnoci oznámila obsluha čerpacej stanice, že v predajni bol opitý agresívny chlap a pýtal si cigarety. Keď mu ich obsluha položila na pult, muž ich zobral a bez zaplatenia odišiel. Pri odchode sa ešte vyhrážal fyzickým útokom, ak na neho zavolajú políciu.

Ilustračný obrázok k článku Peter (41) prišiel na benzínku dvakrát: K nezaplateným cigaretám mu chýbali zápalky
Foto: Jozef Milan

Zamestnankyne čerpacej stanice v obave o svoje zdravie nikoho nekontaktovali, no dotyčný prišiel do predajne po pár minútach opäť. „Teraz sa takisto s vyhrážaním dožadoval zápaliek. Keď druhýkrát odišiel, obsluhujúce ženy nabrali odvahu a vec oznámili na tiesňovú linku mestskej polície. Vyslaná hliadka našla štyridsaťjeden­ročného Petra pod prístreškom pri Váhu. Ten sa ku krádeži priznal,“ napísal do policajnej správy Roman Jankovič z Mestskej polície.

Pri lustrácii osoby bolo zistené, že to nie je jeho prvé porušenie zákona. Peter sa v minulosti dopustil viacerých krádeží, ostatnej len pred dvoma dňami. Podozrivý bol odovzdaný kolegom zo štátnej polície, pretože išlo o podozrenie zo spáchania trestného činu.

zdroj: MsP RK

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM