Jozef Milan Futbal

Nový tréner MFK Ivan Galád: Hráči reprezentujú firmu a musia poznať súperov

Kubová webstránka MFK Ružomberok reaguje na informácie viacerých médií, ktoré hovoria o údajnom odchode piatich hráčov z klubu. Portál sport.sme.sk priniesol titulok: V Ružomberku vyhodili hráča, ktorý nepoznal mená súperov

Ilustračný obrázok k článku Nový tréner MFK Ivan Galád: Hráči reprezentujú firmu a musia poznať súperov
Zdroj: Dnes24.sk

„S piatimi hráčmi som sa už rozlúčil. Najbližšie nastúpi Ružomberok v Podbrezovej, požiadal som jedného z nich, aby mi vymenoval zostavu súpera. Nepoznal ani jedného hráča. To je pre mňa absolútne neprijateľné. Hráči reprezentujú svoju firmu a musia poznať súperov z inej,“ citoval portál pravda.sk slová Ivana Galáda.

MFK vysvetľuje

Matej Čurma, Matej Lovás a Miroslav Almaský, z ktorých prví dvaja menovaní trénovali s A mužstvom a súťažné stretnutia hrali s výberom U19 a tretí hosťoval v Liptovskom Hrádku, neodišli z klubu MFK Ružomberok a momentálne sa ani nezvažuje ich odchod. Všetci traja futbalisti boli preradení do dorasteneckej kategórie U19. K ich preradeniu došlo na podnet trénera A mužstva, za účelom, aby trénovali s tímom, v ktorom hrajú súťažné zápasy.

Tréner Ivan Galád nepočíta so stredopoliarom Róbertom Vanišom, klub s ním preto plánuje ukončiť spoluprácu. Ako jediný klub zatiaľ opustil len Martin Mečiar, ktorý nedostával priestor v ligových stretnutiach a momentálne sa zranený doliečuje doma v Šintave.

„V prvom rade chcem zdôrazniť, že vedenie klubu na čele s majiteľom nechce dopustiť, aby Ružomberok zostúpil z najvyššej súťaže. Aj preto sme pristúpili ku zmene trénera. Veríme, že Ivan Galád prinesie nový impulz,“ uviedol športový a marketingový riaditeľ MFK Ružomberok Erik Kendera.

zdroj: mfkruzomberok.sk/ sport.sme.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM