TOS Rôzne

KURIOZITA DŇA: Počuli ste už o takej adrese? Na samom konci kdesi v p... Kuriér ju NAŠIEL!

Balík s prazvláštnou adresou je hitom internetu! Navyše, poštový kuriér sa nenechal zaskočiť a bol úspešne doručený.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Počuli ste už o takej adrese? Na samom konci kdesi v p... Kuriér ju NAŠIEL!
Zdroj: Dnes24.sk , Facebook.com/Slovenská pošta, a. s.

Na facebooku sa v týchto dňoch objavila fotografia balíka, ktorý odoslal známy internetový obchod s módou prostredníctvom Slovenskej pošty.

Na tom by, samozrejme, nebolo nič zvláštne, nebyť netypickej adresy. Namiesto názvu ulice a popisného čísla je tam totiž uvedené „Na samom konci kdesi v pi*i“.

Balík bol doručovaný do obce Korňa, ktorá sa nachádza v okrese Čadca. Jeho fotografiu zdieľal na sociálnej sieti Rado s popisom „dá sa to nájsť?“. A hneď aj rozosmial stovky užívateľov.

„Keď má dobrú navigáciu, určite to kuriér nájde,“ okomentoval fotku Jozef. „Treba vyhľadať cez navigáciu, kde ťa to zavedie :D,“ smeje sa v podobnom duchu Iveta. „Veď je to adresa, ako sa patrí. Určite to našli,“ napísala Miriam.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Podobné názory mali aj ďalší komentujúci. „Veď popis je úplne presný, v pohode,“ pridal komentár Patrik. „Viem, kde to je,“ napísal Jaro. „Tam som sa narodila,“ zavtipkovala Alžbeta.

„Zabité. Oko suché neostalo. Moja mama roky roznášala poštu. Ej, vedela by dlho rozprávať o tých adresách-neadresách… A predsa vždy doručila písmo,“ zaspomínala si Mária.

Tatiana zadala číslo zásielky do sledovača na stránke pošty. „Bola doručená,“ informovala všetkých. Overili sme to tiež a naozaj je to tak. Hneď deň po odoslaní bol 1,6 kilový balík úspešne doručený na adresu príjemcu!

Titulné foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM