Tomáš Batiz Hokej

Zmena v kádri Liptákov: Vedenie klubu ohlásilo príchod nového obrancu, VIDEO

Po reprezentačnej prestávke bude opäť pokračovať Tipsport Liga. Vedenie mikulášskeho klubu ohlásilo aj zmenu v kádri.

Ilustračný obrázok k článku Zmena v kádri Liptákov: Vedenie klubu ohlásilo príchod nového obrancu, VIDEO
Zdroj: MHK32 Liptovský Mikuláš

Prvá reprezentačná prestávka je na konci. Vedenie mikulášskeho hokejového klubu počas nej spravilo aj zmeny v kádri. Liptákov posilnil mladý obranca.

„Dve zmeny v kádri sú už aj na papieri. Do kádra prišiel mladý, perspektívny obranca Marcel Dlugoš. Naopak, v tíme končí po vzájomnej dohode oboch strán Juraj Cebák,“ informuje Milan Čanky, generálny manažér MHk 32 Liptovský Mikuláš.

Marcel Dlugoš je člen reprezentácie do 20 rokov, v ktorej bojuje o svoju nomináciu na majstrovstvá sveta juniorov, ktoré sa uskutočnia v Českých mestách Třinec a Ostrava. Marcel je odchovanec žilinského hokeja. Túto sezónu začal v Nových Zámkoch. „Po prípadnej vzájomnej spokojnosti, by sme si chceli tohto obrancu zmluvne zaviazať aj na dlhšie obdobie,“ píše sa na oficiálnej stránke mikulášskeho klubu.

Pred piatkovým zápasom v Poprade je na teraz istá absencia Andreja Lištiaka, ktorý má problém s chrbtom. Potešiteľný je návrat Filipa Mezovského, ktorý pre zlomený nos nedohral posledný zápas v Banskej Bystrici. „Chcem hrať, aj keď to ešte nie je s nosom ideálne. Nastúpim s ochranným košíkom, aby som eliminoval prípadný úder,“ zhodnotil Mezovský.

Pozrite si rozhovor s trénerom Liptovského Mikuláša Antonom Tomkom.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM