Tomáš Batiz Hokej

Jakub Sukeľ má za sebou debut v reprezentácii: Jeho výkony zhodnotil Miroslav Šatan

Jakub Sukeľ má za sebou prvý štart v seniorskom reprezentačnom drese. Ako jeho výkony videl generálny manažér Miroslav Šatan?

Ilustračný obrázok k článku Jakub Sukeľ má za sebou debut v reprezentácii: Jeho výkony zhodnotil Miroslav Šatan
Zdroj: TASR

Slovenskí hokejisti skončili na Nemeckom pohári na poslednom štvrtom mieste, ale za svoje výkony sa hanbiť nemusia. Myslia si to nielen hráči, ale aj prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja a zároveň generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan. Trénera Craiga Ramsayho a Šatana prekvapili nováčikovia, ktorí zrejme dostanú príležitosť aj v ďalšej fáze prípravy.

Úplnými nováčikmi v reprezentácii boli Andrej Kollár, Peter Šišovský a Jakub Sukeľ. Šatan ich výkony zhodnotil jednotlivo: „Andrej Kollár zahral veľmi dobre. Sľúbili sme mu odohrať jeden zápas, ale výkonmi si vypýtal ďalšiu šancu. Tréneri s ním boli spokojní. Je mladý a je tu potenciál do budúcnosti. Šišovský vôbec nesklamal, tréneri nad ním budú určite uvažovať aj ďalej. Jakub Sukeľ hral tiež dobre a určite budú nad ním uvažovať pri ďalšej nominácii.“

V ďalšej fáze prípravy sa slovenskí hokejisti predstavia na turnaji NaturEnergie Challenge, ktorý sa bude hrať vo švajčiarskom meste Visp 12. a 13. decembra. „Chceli by sme tam vidieť hráčov, ktorí tu neboli pre zranenie. Bolo tu veľa príjemných prekvapení, ktoré tréneri ešte budú chcieť vidieť. Uvidíme, aká bude výkonnosť, ale niektorí hráči si určite nomináciu zopakujú, polovica budú možno nových,“ uzavrel Šatan.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM