Tomáš Batiz Hokej

Tréner Paukovček pred zápasom s Košicami: Pre nás je každý bod zlatý!

Hokejisti Liptovského Mikuláša privítajú na domácom ľade súpera z Košíc.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Paukovček pred zápasom s Košicami: Pre nás je každý bod zlatý!
Foto: Magdaléna Nahalková

Priaznivci mikulášskeho hokeja dostanú aj tento týždeň poriadnu dávku hokeja. Zverenci Pavla Paukovčeka sa najskôr piatok 13. privítajú Košice, o dva dni neskôr – v nedeľu budú ich súperom Nové Zámky.

„Každý zápas, čo je pred nami, chceme vyhrať. Žiaľ, sú zápasy, keď ste lepší a prehráte a zase naopak,“ poznamenal Pavol Paukovček, tréner Liptovského Mikuláša.

Zlaté body

Ako pred zápasom priznal tréner Liptákov, pre jeho zverencov majú každé získane body prívlastok zlaté. Mikulášania, tak proti Košiciam budú chcieť zopakovať posledné víťazstvo 3:2sn zo zápasu na východe. „Je to mužstvo, ktoré má svoju kvalitu, čo sa týka kádra, ale ja finančne je úplne niekde inde ako my. V posledných domácich zápasoch sme hrali naozaj dobre, takže podobný výkon chceme zopakovať aj proti Košičanom,“ zhodnotil tréner Paukovček.

Zmeny v zostave

Do zápasu proti „oceliarom“ nezasiahne pre zranenie obranca Mezovský. Ako priznal Paukovček, káder trápia aj ďalšie menšie zranenia. "Sú tam drobné zranenia, ale niektorí chalani hrajú na liekoch, alebo majú niečo od bolesti,“ vysvetlil.

Tréner Pavol Paukovček nás informoval aj tom, že v zostave spoločne so svojim asistentom vykonali zmeny, tie však nechcel pred zápasom viac konkretizovať. „Pomenili sme tam niečo. Divák, ktorí príde na štadión, tak to určite včas zaregistruje,“ do­dal.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM