Tomáš Batiz Rôzne

Mikulašske snowgirls vymenili dosky: FOTO z pozoruhodnej jazdy

Známe mikulášske "snežné" dievčatá sa na novú sezónu pripravujú svojským štýlom. Suchý tréning v telocvični vymenili za divokú jazdu.

Ilustračný obrázok k článku Mikulašske snowgirls vymenili dosky: FOTO z pozoruhodnej jazdy
2
Galéria
Zdroj: TASR

Hovoria si Snowgirls, dosahujú víťazstvá na svetových podujatiach a sú z Liptovského Mikuláša. Klaudia Medlová, Zuzana Stromková a Natália Šlepecká si spestrili prípravu na novú sezónu jazdou na surfoch v mikulášskom akvaparku. „Moc sa nám to páčilo, aj vďaka skvelému inštruktorovi, ktorý z nás na chvíľu spravil surferky,“ skonštatovali dievčatá na svojej facebokovej stránke Snowgirls.

"Umelá morská surfovacia vlna v Tatralandii je alternatívou k udržiavaniu sa napríklad aj športovcov vo forme nielen počas leta, ale aj teraz v jesennom období. Dajú sa tu využívať rôzne techniky balansovania na hrane dosky sprava doľava a takisto sa aj vďaka profesionálnym inštruktorom naučiť nové triky,” vysvetlila Zuzana Fabianová, hovorkyňa TMR.   

Podobnú alternatívu predsezónnej prípravy využili ešte pred sezónou aj mikulášski hokejisti, ktorí si jazdu na surfe pochvaľovali. „Zo začiatku to bolo ťažké. Neskôr sme si mohli dovoliť už aj triky, ktoré nám ukazoval inštruktor. Zapájali sme svaly, ktoré pri hokeji moc nepoužívame. Vidím to na svalovicu,“ zaspomínal si Milan Jurčina, skúsený obranca z Liptova.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM