Tomáš Batiz Kultúra

Liptáci, bez tohto by ste nový týždeň začať nemali: Stačí jeden klik a máte po ruke šikovný PREHĽAD

Nový týždeň je tu! Aby ste boli pripravení nielen na svoje pracovné či školské povinnosti, máme pre vás šikovný ťahák na chystané akcie. Nájdete v ňom prehľad desiatky podujatí, na ktoré sa v Liptovskom Mikuláši oplatí skočiť.

Ilustračný obrázok k článku Liptáci, bez tohto by ste nový týždeň začať nemali: Stačí jeden klik a máte po ruke šikovný PREHĽAD
Foto: Tomáš Batiz / Zdroj: Dnes24.sk

DIŠKUR CAFÉ

2. februára 2016 o 17:00, Diera do sveta – kultúrne centrum

Legendárne stretnutia v kaviarni Diere do sveta. Čakajú vás neformálne rozhovory a príjemné zoznamovania sa v cudzích jazykoch.

DONSKÍ KOZÁCI A SKUPINA KAČURIENKA

2. februára 2016 o 17:30, Súkromná Základná umelecká škola – koncertná sála

Príjemný koncert, ktorý je folklórnym spojením Ruska a Slovenska. Prítomní diváci sa môžu tešiť na sólistov Donského kozáckeho chóru z Ruska a speváckej skupiny z Horehronia.

OSLAVY OSLOBODENIA OKOLIČNÉHO

3. februára 2016 13:00, ZŠ Okoličianska, Okoličné – pamätník

Oslavy 71. výročia oslobodenia Okoličného. Pietny akt kladenia vencov pri pamätníku v Okoličnom.

FOTOTROJLÍSTOK

4. feburára 2016 08:00 – 15:00, Klubovňa LKS v NKP Čierny orol

Fanúšikovia a priaznivci fotografie si určite prídu na svoje na výstave fotografov troch liptovských fotoklubov – z Liptovského Mikuláša, Ružomberka a Liptovského Hrádku.

FAŠIANGY V MESTE

5. februára 2016 16:00, mestský úrad – Liptovský Mikuláš

Tradičné fašiangy nevynechajú Liptovský Mikuláš ani tento rok. Príďte sa pozrieť na fašiangový sprievod centrom Liptovského Mikuláša, kde sa budete spoločne zabávať s bohatým programom. Účinkuje: Ľudová hudba Haluška, DFS Ďumbier, DFS Pramienok, FS Váh, Vrbové prútie, FS Smrečany, FS Poludnica zo Závažnej Poruby, FS Chabenec z Dúbravy a Kluby seniorov z mesta a jednotlivých mestských častí.

MHK 32 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ VS. HC NOVÉ ZÁMKY

5. februára 2016 17:00, Enel Aréna

Hokejistov Liptovského Mikulášša čakajú posledné zápasy základnej časti. Zverenci Róberta Spišáka majú neľahkú úlohu, v ktorej sa pokúsia ešte zabojovať o druhé miesto v tabuľke. Príďte podporiť Liptákov v ťažkom zápase proti tabuľkovému susedovi z Nových Zámkov.

9. ROČNÍK BATÔŽKOVÝ PAPLES

6. februára 2016 19:00, Dom kultúry

Plesová sezóna je v plnom prúde. Príďte sa zabaviť na Batôžkový ples pre priaznivcov tradičného umenia, ľudovej hudby a neformálnej zábavy.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš ženy – MFK Ružomberok ženy

7. februára 2016 12:30, Umelá tráva – Futbalový štadión Tatran

Futbalistky Liptovského Mikuláša čaká záverečná časť zimnej prípravy pred novou sezónou. Prvú februárovú nedeľu privítajú v Liptovskom derby susedný Ružomberok.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM