Jozef Legéň Rôzne

OBRAZOM: V Žiline bolo poriadne horúco. V meste to rozbalili striptéri z celého sveta

V piatok večer si prišli na svoje nielen ženské srdcia, ale aj ich oči. Doslova horeli rozpálené a pestované tela strip tanečníkov z celého sveta. Chcete vedieť ako sa k nám do Žiliny dostali a prečo?

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: V Žiline bolo poriadne horúco. V meste to rozbalili striptéri z celého sveta
Zdroj: Dnes24.sk

Dokonale vypracované telá, zvodné pohyby, nefalšovaná mužnosť. Tak toto zažili dámy počas uplynulého víkendu pod Dubňom. Do nášho mesta totiž zavítali najlepší striptéri z rôznych končín sveta. Projekt ponúka najžiadanejších striptérov, mužov s oceľovými svalmi, dômyselnými kostýmami, šarmom a prepracovanou choreografiou, ktorá nejednu ženu dostane rozhodne do varu.

Profesionálna šou

Ženy si myslia, že striptíz je len o vyzliekaní odevu. My vám prezradíme skutočný význam tejto šou. Máme informácie priamo zo zákulisia od majiteľa Magnifique Agency a usporiadateľa piatkového vystúpenia . Viac o tejto šou nám prezradil organizátor Diego, ktorý je sám striptérom.

,,Raz som bol na diskotéke a oslavoval som maturitu. Vyhlásili súťaž v duchu: Kto sa vyzlečie na jednu pesničku, vyhrá. Bol som futbalista, takže som bol vyšportovaný a kamaráti ma vyburcovali k výkonu. Nakoniec som zožal potlesk a vyhral vtedy ešte 5000 SK. Vtedy sa mi to zapáčilo. Robím to zo srdca, aby mali ženy dobrý pocit a preto som založil aj agentúru. Na Slovensku majú ženy pokazenú mienku o pánskom striptíze a chcem to zmeniť . Začal som cestovať po svete a vytypoval som si najlepších tanečníkov. Oslovil som ich s mojou myšlienkou a každý súhlasil, že mi pomôže. Všetci tanečníci, ktorí so mnou spolupracujú vystupujú v divadlách, kluboch a pod. Podľa môjho názoru, nie len, že dobre vyzerajú ale robia aj kvalitné vystúpenia, ktoré majú dej a zmysel. Mám rád profesionalitu,“ povedal Diego.

V Žiline sa im páčilo

Podľa jeho slov si Žilinu vybral preto, že má ideálnu polohu. ,,Je to taký stred, blízko poľských aj českých hraníc. Rozhodol som sa hlavne pocitovo. Čakal som viac žien, ale atmosféra je výborná. Ženy sa uvoľnili a to sa mi páči najviac. Určite sa sem budeme vracať a nielen sem, ale chceme s našou šou vycestovať aj do Európy," prezradil Diego svoje plány.

Odkaz pre váhavé dámy

A tým ženám, ktoré váhajú, či na túto šteklivú akciu zájsť, odpovedal jednoznačne. ,,Ak máte zlé skúsenosti, príďte len raz a potom už nemusíte chodiť. Ale garantujem vám, že keď zažijete túto atmosféru, tak zmeníte názor, viem o čom hovorím :). Tie, ktoré nemáte žiadnu skúsenosť , získate zážitok na celý život. Keď odíde, budete mať skvelý pocit," uzavrel s úsmevom Diego.

Reakcie boli fantastické

Po vystúpeniach nás zaujímalo, ako sa to celé nežnejšiemu pohlaviu páčilo. „ Bolo to úžasné. Na podobnej akcii som už kedysi bola, ale toto bola jednoznačne tá najlepšia. Celková atmosféra ma strhla a s kamarátkami budeme na tento večer ešte dlho spomínať,“ prezradila nám Iveta. U väčšiny opýtaných žien sa názor zhodoval. „Tí chlapi boli fantastickí. Choreografia a ich vypracované telá, no povedzte, ktorá žena by sa rada nepozrela,“ uviedla s úsmevom Dagmar. Zostáva len dodať, že ženské srdcia, teda hlavne oči, zaplesali.

Pozrite si zábery zo Žiliny a okúste ochutnávku tohto pikantného večera pod Dubňom, 18+

V Žiline bolo poriadne horúco
1
Galéria
V Žiline bolo horúco. Pozrite sa, čo horelo!
31
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM