Aktualizované Krimi

Nehoda v okrese Kysucké Nové Mesto: Hasiči zasahovali pri zrážke auta s kamiónom

V teréne boli v pondelok podvečer hasiči kvôli nehode na ceste. V okrese Kysucké Nové Mesto došlo k zrážke medzi osobným autom a kamiónom.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda v okrese Kysucké Nové Mesto: Hasiči zasahovali pri zrážke auta s kamiónom
3
Galéria
Zdroj: HaZZ

Hasiči z Čadce a Kysuckého Nového Mesta zasahovali pri zrážke osobného auta s kamiónom v katastri Kysuckého Lieskovca, okres Kysucké Nové Mesto. Informovala o tom Iveta Ujpálová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

„Hasiči začali po príchode s okamžitým vyslobodzovaním vozidla, v ktorom sa nachádzala jedna zranená osoba. Momentálne je v opatere záchrannej zdravotnej služby,“ dodala Ujpálová.

Po pristátí vrtuľníka priamo na ceste si záchranári prevzali od zasahujúcej posádky rýchlej lekárskej pomoci do svojej starostlivosti 70-ročného vodiča osobného vozidla z Česka. Uviedla to hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková.

Muž podľa Hopjakovej utrpel vážne poranenie hornej končatiny, ramena, hrudníka s podozrením aj na poranenie brucha. „Po preložení na palubu vrtuľníka a napojení na umelú pľúcnu ventiláciu bol s vážnymi poraneniami viacerých častí tela letecky prevezený a odovzdaný do starostlivosti lekárom oddelenia anestéziológie a intenzívne medicíny Univerzitnej nemocnice v Martine,“ dodala.

Ďalšie správy a zaujímavosti z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a Facebooku.

Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM