Jozef Legéň Rôzne

Spolupráca žilinskej MHD s cestujúcimi: Žilinčania rozhodnite, kde pribudnú nové automaty na lístky

Žilinský dopravný podnik pozýva všetkých na vzájomnú spoluprácu. Prostredníctvom vyplnenia dotazníka si môžu Žilinčania sami určiť, na ktorých zastávkach žilinskej MHD majú pribudnúť nové automaty na lístky.

Ilustračný obrázok k článku Spolupráca žilinskej MHD s cestujúcimi: Žilinčania rozhodnite, kde pribudnú nové automaty na lístky
Zdroj: TASR

Zapojiť sa môžete všetci prostredníctvom vyplnenia dotazníka zameraného na selekciu zastávok, ktoré by mali byť vybavené novými automatmi na cestovné lístky. Možnosť vyjadriť svoj názor v prieskume trvá do 7.5.2014.

„Dotazník obsahuje zoznam vybraných zastávok, z ktorých je možné vybrať (označiť) jednu zastávku, na ktorej by ste privítali automat na cestovné lístky. Následne je potrebné uviesť kontakt na Vás, ako dopytovaného cestujúceho (telefónne číslo alebo e-mail), a to z dôvodu zabezpečenia korektnosti vyplnenia dotazníka (eliminácie manipulovania s výsledkami dotazníka) a taktiež z dôvodu neskoršieho kontaktovania výhercu, pretože dotazník je zlosovateľný. Preto prosíme všetkých respondentov, aby dotazník vyplnili iba jedenkrát,“ uvádza DPMŽ.

Po skončení trvania prieskumu bude vyžrebovaný jeden repondent, ktorý bude odmenený upomienkovými predmetmi Dopravného podniku mesta Žiliny s.r.o. Elektronický dotazník môžete vyplniť TU, prípadne ho vyplniť osobne na predajných miestach.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM