Správy

Milovníci áut a zaujímavých vychytávok si prídu na svoje: Pri Žiline sa chystá tuningový zraz

Ak patríte medzi ľudí, ktorých lákajú krásne autá, určite si už čoskoro prídete na svoje. Pri Žiline sa uskutoční prvý ročník tuningového zrazu. Potrvá dva dni a je sa veru na čo tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci áut a zaujímavých vychytávok si prídu na svoje: Pri Žiline sa chystá tuningový zraz
Zdroj: TASR

Milovníci krásnych tuningových áut si počas blížiaceho sa víkendu prídu na svoje. V autokampe Žilina – Varín sa v piatok a sobotu uskutoční prvý ročník tuningového zrazu CM Tuning Varín 2015.

Ako informuje organizátor podujatia, skupina Car Maniacs na sociálnej sieti, akcia začína v piatok o 14.00 hod. Účastníci sa okrem iného môžu tešiť na nočnú párty. Súčasťou podujatia budú aj súťaže – meranie audia, Show & Shine, Car Limbo, či prezúvanie a ťahanie auta. Ukončenie zrazu je naplánované na sobotu o 17.00 hod., kedy budú vyhlásené aj výsledky. Vstupné na akciu je tri eurá.

„Chceme spraviť niečo takéto, aby sa ľudia prišli pozrieť na pekné autá, silnú muziku v autách, zabaviť sa a užiť si aspoň piatok a sobotu trošku v našom štýle, ktorým my žijeme. Trávime hodiny v garážach, aby sme robili niečo pre seba a ukázali aj druhým, že všetko sa dá, keď človek chce,“ povedal pre Žilina 24 Roman Kovačič, jeden z organizátorov podujatia. „Na budúci rok chystáme viac, ak pôjde všetko podľa plánu,“ dodal.

Ako predkrm pre všetkých tuningových nadšencov zverejnil organizátor krátke video, ktoré si môžete pozrieť v našej galérii.

Foto: ilustračné

Video: carmaniacs.sk

VIDEO: Pri Žiline nás čaká tuningový zraz
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM