Krimi

Jazda Žilinčanky (33) na diaľnici? S peugeotom nabúrala do zvodidiel, namerali jej takmer 3,5 promile!

Žilinčanka (33) podľa polície narazila na diaľnici do zvodidiel a po nehode jej namerali vyše tri promile. Teraz jej hrozí basa na jeden rok.

Ilustračný obrázok k článku Jazda Žilinčanky (33) na diaľnici? S peugeotom nabúrala do zvodidiel, namerali jej takmer 3,5 promile!
Zdroj: TASR

Trenčianski diaľniční policajti obvinili v nedeľu 33-ročnú ženu zo Žiliny z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Na diaľnici D1 narazila v sobotu do zvodidiel, v dychu jej po nehode namerali takmer 3,5 promile alkoholu.

Policajný hovorca Pavol Kudlička informoval, že žena jazdila na automobile značky Peugeot 206 po diaľnici D1 v katastri obce Ladce v Ilavskom okrese, nevenovala sa vedeniu vozidla a narazila do kovových zvodidiel.

„Vodička sa podrobila dychovej skúške, pričom jej v dychu namerali 3,23 promile alkoholu. Opakovanou dychovou skúškou jej namerali až 3,44 promile alkoholu v dychu. Pri dopravnej nehode vznikla škoda na poškodenom aute vo výške asi 1000 eur. Vodičke v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ uviedol Kudlička.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM