Jozef Legéň Krimi

Desivé chvíle pri univerzite: Útočník žene ochromil oči a s kabelkou utekal do lesa

O nebezpečenstvách, ktoré číhajú na neosvetlených lesných cestách sa presvedčila aj 50-ročná žena. Včera popoludní bola prepadnutá. Páchateľ jej nastriekal neznámu látku do očí a následne jej vytrhol kabelku. Policajti okamžite začali pátranie a po pár desiatkach minútach podozrivého chytili.

Ilustračný obrázok k článku Desivé chvíle pri univerzite: Útočník žene ochromil oči a s kabelkou utekal do lesa
Zdroj: Policajný zbor SR

Žilinskí kriminalisti krátko po čine zadržali muža, ktorý v utorok popoludní na lesnej ceste v blízkosti vysokej školy v Žiline, časť Veľký Diel prepadol 50-ročnú ženu, informovala policajná hovorkyňa Jana Balogová.

„32-ročný Ján zo Žiliny zozadu priskočil k žene, do očí jej nastriekal neznámu látku a z pravej ruky jej vytrhol kabelku s obsahom a utekal smerom do blízkeho lesného porastu,“ uviedla Balogová.

Žena okamžite zalarmovala políciu a do pár desiatok minút bol podozrivý muž v rukách polície. „Policajti u muža zaistili aj odcudzenú kabelu s obsahom, ktorá bola vrátená majiteľke,“ dodala hovorkyňa.

Poranenie očí u ženy si vyžiadalo jednorazové ošetrenie. 32-ročného Žilinčana vyšetrovateľ obvinil zo zločinu lúpeže. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému mužovi trest odňatia slobody sedem až dvanásť rokov.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM