Jozef Legéň Rôzne

GALÉRIA: Mesto neutíchajúcich svetiel. Pozrite si Žilinu pod hviezdnym nebom

Ako je už o meste pod Dubňom známe, má svoje čaro, a to nielen jeho historické centrum. Domácich či cudzích návštevníkov priťahuje cez deň, ale aj v noci - pod hviezdnym nebom. Veď si to pozrite...

Ilustračný obrázok k článku GALÉRIA: Mesto neutíchajúcich svetiel. Pozrite si Žilinu pod hviezdnym nebom
Zdroj: Dnes24.sk

V Žiline sa človek skutočne nenudí. Stačí vedieť, čo všetko mesto ponúka. Často vás informujeme o rôznych kultúrnych, športových či iných podujatiach, ktoré spríjemňujú dni v meste. Víkendy bývajú plné rôznych možností, ktorými sa dá vyplniť voľný čas. Tiež však v ktorýkoľvek deň možno navštíviť nejedno zákutie mesta, napríklad za účelom prechádzky plnej žilinskej atmosféry.

Vybrali sme sa do centra a okolia mesta, aby sme vám priniesli zábery pokojnej večernej nálady mesta a aby sme sa opýtali chodcov, či obľubujú Žilinu v takomto večernom šate. „Nie som odtiaľto, prišiel som do Žiliny pracovne a som tu prvýkrát. Videl som zatiaľ len centrum mesta a to sa mi zdá, ak nie najkrajšie, tak minimálne ako jedno z najkrajších na Slovensku. Páči sa mi hlavne ako je vysvietený kostol,“ povedal nám pán Michal (36), rodák z Popradu.

„Som domáca, Žilinu poznám ako svoju dlaň. Momentálne študujem v Bratislave a často chodím na víkendy domov. Občas sa len tak prejdem centrom v podvečerných hodinách, keď je väčší pokoj a človek si môže vychutnať atmosféru nášho mesta. Videla som už viacero miest, ale Žilina mi navždy ostane v srdci,“ povedala študentka Renáta (22).

…a teraz si pozrite Perlu na Váhu na našich večerných záberoch.

Žilina, Perla na Váhu
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM