Soňa Vanovčanová Rôzne

Dva NAJ stánky vianočných trhov: Prvý je červený, v druhom hľadajú paroháča, FOTO

Originalita nespočíva len v predávanom tovare, ale aj v spôsobe, ako ho predať. Či už lákaním na výrazné farby a gýčovú výzdobu, alebo slovnými hračkami. Za každou takouto prezentáciou je však kopa práce.

Ilustračný obrázok k článku Dva NAJ stánky vianočných trhov: Prvý je červený, v druhom hľadajú paroháča, FOTO
13
Galéria
Foto: Soňa Vanovčanová / Zdroj: zilina.dnes24.sk

Nápaditosť skutočne neobišla ani tohtoročné Vianočné trhy. Popri darčekových predmetoch, umeleckých výrobkoch a rôznom občerstvení, sme si všímali aj originalitu a formu prezentácie predajných stánkov.

A našli sme dva naj. Najvýraznejší stánok, ktorý môžu mnohí z návštevníkov považovať aj za gýčový, ponúka tovar výrazných farieb. Prvá vám zaiste padne do oka červená. O aký tovar ide? Predsa o dedomrázovský. V stánku nájdete nielen postavičky Deda Mráza, ale aj čiapky, rôzne svietiace ozdoby, či sviečky v tvaroch vianočných stromčekov a gulí.

V druhom stánku predajcovia ponúkajú okrem občerstvenia aj špeciality z diviny a používajú pritom nápaditý slogan „Divina nie je hydina“. Svoj hlad tak môžete zahnať viacerými dobrotami, napríklad z jelenieho mäsa.

„Stánok u tučného jeleňa“ je príjemným oživením tohtoročných trhov. Zdobia ho nielen originálne parohy, no ku dobrej nálade prispieva aj zábavným heštegom vo vnútri stánku # HLADA ★ SA PAROH♥C.

Pozrite si našu FOTOGALÉRIU.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM