Igor Petrík Správy

Blížiaca sa uzávierka Strečna: TOTO je odporúčanie, s ktorým sa policajti obracajú na vodičov!

Už sme vás informovali o blížiacej sa úplnej uzávierke cesty I/18 v katastri obce Strečno. Dôvodom je inžiniersko-geologický prieskum na skalnom brale hradu Strečno. Polícia sa preto na motoristov obracia s odporúčaním.

Ilustračný obrázok k článku Blížiaca sa uzávierka Strečna: TOTO je odporúčanie, s ktorým sa policajti obracajú na vodičov!
Zdroj: TASR

Úplná uzávierka cesty I/18 v katastri obce Strečno bude v nedeľu 22. novembra od 8. do 16. hodiny. Premávka na ceste bude v oboch smeroch zastavovaná príslušníkmi polície, informovala Jana Balogová, krajská policajná hovorkyňa. A muži zákona sa na motoristov obracajú s odporúčaním.

„S ohľadom na predpokladané vytváranie kolón polícia odporúča motoristom obchádzkovú trasu po ceste II/583 cez Terchovú a motoristom na trase východ – západ odporúčame použiť južný cestný ťah po ceste E58,“ upozornila Balogová.

„Vodičov, ktorí budú prechádzať úsekom cesty I/18 cez Strečno polícia žiada o zvýšenú pozornosť, trpezlivosť, ohľaduplnosť a dôsledné rešpektovanie pokynov polície,“ priblížila hovorkyňa. Ako ďalej dodala, v krátkodobých intervaloch (cca 30 min.) bude premávka v jazdných pruhoch uvoľňovaná, v závislosti od vykonávaných prác (podľa predpokladaného harmonogramu by tak mohli byť uvoľnené oba jazdné smery medzi 10.00 až 10.30 hod. a 12.30 až 14.00 hod.).

Mohlo by vás zaujímať:

Ak ste si mysleli, že je tomu už koniec, ste na omyle: Pripravte sa na ďalšiu uzáveru pod Strečnom!

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM