Krimi

Zrazený chodec v Žiline nehodu neprežil: Policajti nevedia, kto to je, nepoznáte ho?

Policajti opisujú muža, ktorý zahynul na ceste v žilinskej mestskej časti. Mal pri sebe peniaze i kľúče, jeho totožnosť ale muži zákona nepoznajú.

Ilustračný obrázok k článku Zrazený chodec v Žiline nehodu neprežil: Policajti nevedia, kto to je, nepoznáte ho?
Zdroj: Policajný zbor SR

Žilinská polícia žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení približne 60 až 65-ročného chodca, ktorý zahynul 31. januára 2020 vo večerných hodinách na ceste I/11 v mestskej časti Brodno. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Jana Balogová.

Doplnila, že muž je asi 160 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má prešedivené vlasy, modré oči a je bez zubov. ,,V čase nehody mal oblečenú tmavošedú bundu s červeným pruhom na rukávoch a z vnútornej strany červenú podšívku. Pod bundou mal oblečenú čiernu koženkovú bundu a pod ňou tmavomodrú mikinu značky Puma, tmavomodré rifle, kožené nadčlenkové topánky. Pri sebe mal kľúč a malú finančnú hotovosť," uviedla krajská policajná hovorkyňa.

,,Akékoľvek informácie k totožnosti neznámeho muža je potrebné oznámiť prostredníctvom bezplatnej linky 158, na oficiálnej facebookovej stránke Policajného zboru alebo osobne na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Žiline," dodala Balogová.

Nenechajte si viac ujsť novinky zo Žiliny a okolia a sledujte nás aj na FB.

Foto: ilustračné

FOTO oblečenia zrazeného muža v Žiline
4
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM