Adela Fruckova Kultúra

Získajte rýchly prehľad, čo zaujímavé v Žiline môžete zažiť: Tipy našej redakcie na nastávajúci víkend

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na zaujímavé podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu v Žiline.

Ilustračný obrázok k článku Získajte rýchly prehľad, čo zaujímavé v Žiline môžete zažiť: Tipy našej redakcie na nastávajúci víkend
Zdroj: TASR

Freaky Tiki ★ ABNORMAN & SPLIFF

11. 3. o 22:00 v * enjoyclub -e

DJ SPLIFF a selektor ABNORMAN vás budú blázniť celú noc s tými najväčšími reggae/ragga hitmi. Čiže ak máte chuť na dúšok zábavy, určite sem zavítajte.

PSH v Žiline.

11.3. o 23:00 v Klube Kolečko

Peneři strýčka Homeboye (skratené ako PSH) je česká rapová skupina pôsobiaca od druhej polovici deväťdesiatych rokov. Ich zakladajúcimi členmi boli reper Michal Opletal inak zvaný ako Orion a DJ Ondřej Čihák (Shitness). Nenechajte si ich ujsť!

ZÓNA A – SK, Žilina,

Klub Kolečko, sobota 12.03.2016 o 19:00

Ak ste milovníci starého punku, potom toto je akcia určená pre vás.

3T V DIVADLE

Mestské divadlo Žilina, piatok 11.3. o 19:00

Majstri situačného a improvizačného divadla Tri tvorivé tvory ̶ Juraj „Šoko" Tabaček, Lukáš „Pucho" Púchovský a Stanislav „Stanley" Staško opäť na našich divadelných doskách.

FALOŠNÁ MINCA

Mestské divadlo Žilina, sobota 12.3. o 19:00

Naordinujte si na sobotu kúsok kultúry. Falošná minca nie je na Slovensku príliš známa hra a svojím rozsahom patrí skôr k autorovým komornejším dielam. Maxim Gorkij ju napísal v období, keď hľadal nové formy pre svoje hry.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM