Hokej

Žilinskí vlci majú nové dresy: Tím spod Dubňa sa vracia k žlto-zelenej tradícii, prvé FOTO!

Žilinskí hokejisti už čochvíľa vstúpia do novej extraligovej sezóny. A to aj s jednou výraznou zmenou. Doterajšie dresy vymenili za nové, jednoduchšie, ktoré odkazujú k tradičnej farebnej kombinácii.

Ilustračný obrázok k článku Žilinskí vlci majú nové dresy: Tím spod Dubňa sa vracia k žlto-zelenej tradícii, prvé FOTO!
Zdroj: Dnes24.sk

Do novej extraligovej sezóny vstúpia žilinskí vlci s novými, žlto – zelenými dresmi. Dopĺňa ich číslica 1925, ktorá odkazuje na rok vzniku žilinského hokejového klubu.

„Naše farby sú žltá a zelená a (pôvodné) dresy boli kombináciou bielej, zelenej, žltej a čiernej. Dohodli sme sa, že pôjdeme k tradícii a k podstatnému zjednodušeniu dresov,“ vysvetlil dôvod zmeny dresov Imre Valášek, generálny manažér MsHK DOXXbet Žilina.„Je to západný trend, klub charakterizujú aj klubové farby a z väčšej časti by mali byť na dresoch reprezentačné. Preto sme sa pre ne rozhodli. Sú jednoduché, dá sa povedať jednofarebné,“ do­dal.

Valášek doplnil, že nové dresy sa páčia aj hráčom. „Ale samé hrať nebudú, takže teraz je to len o tom, ako v nich budú hráči reprezentovať,“ uzavrel so smiechom generálny manažér MsHK DOXXbet Žilina.

Pozrite si zbrusu nové dresy žilinských hokejistov v našej fotogalérii

FOTO: Žilinskí vlci vstúpia do sezóny s novými dresmi
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM