Krimi

Žilinskí policajti vyšli s novými informáciami o záhadnom zmiznutí Richarda (52): Ďalšie detaily TU!

Pátranie po nezvestnom Richradovi (52) je podľa mužov zákona stále neúspešné. Žilinskí policajti preto zverejnili podrobnejšie info s nádejou, že sa nájdu svedkovia.

Ilustračný obrázok k článku Žilinskí policajti vyšli s novými informáciami o záhadnom zmiznutí Richarda (52): Ďalšie detaily TU!
Zdroj: Policajný zbor SR

Pred vyše týždňom žilinská polícia zverejnila pátračku po Richardovi Stehlíkovi.

Nezvestný muž podľa polície bol naposledy videný v pondelok (23.5.) asi o 12:20 hod. v žilinskom obchodnom centre MAX v BMW striebornej metalízy.

,,Vozidlo potom stálo v uvedený deň od 12:30 hodiny do 16:30 hodiny v Žiline na ul. Oceliarskej. V utorok(24.5.) v dopoludňajších hodinách bolo uvedené vozidlo nájdené na parkovisku v Žiline na ulici Smrekovej. Nezvestný muž sa do miesta trvalého bydliska doposiaľ nevrátil, nepodal o sebe správu a jeho pobyt nie je známy," priblížil pred časom policajný hovorca Radko Moravčík.

Jana Balogová, krajská policajná hovorkyňa tieto informácie aktuálne dopĺňa. „Ide o akékoľvek informácie k osobe alebo osobám, ktorá (é) v pondelok 23. mája 2016 okolo 16.00 hodiny, v Žiline na ulici Smrekovej pred vchodom č. 19 odparkovala osobné motorové vozidlo BMW 325d, ev. č. ZA468FY. Ďalej popis tejto osoby, resp. osôb, prípadne či na osobu niekto čakal, napr. taxi, či iné vozidlo, ďalej informácie k odparkovanému vozidlu BMW 325 ZA-468FY kto ho uzamkol, akým spôsobom, kto sa pri ňom nachádzal a pod. Alebo akékoľvek iné informácie, či už k vozidlu, vodičovi a iným skutočnostiam,“ konkretizuje

Informácie je možné poskytnúť na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo osobne na odbore kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Žiline alebo na ktoromkoľvek oddelení PZ.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM