Barbara Dallosová Krimi

Polícia pátra po Richardovi (52): Naposledy ho videli v žilinskom nákupáku, zostalo len prázdne BMW

Polícia prosí o pomoc pri pátraní. Muža z Trnového podľa policajnej správy naposledy videli v žilinskom nákupnom centre, na druhý deň už našli len auto...

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po Richardovi (52): Naposledy ho videli v žilinskom nákupáku, zostalo len prázdne BMW
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako informoval krajský policajný hovorca Radko Moravčík, polícia prosí o pomoc pri pátraní po 52-ročnom Richardovi Stehlíkovi z Trnového.

Nezvestný muž podľa polície bol naposledy videný v pondelok (23.5.) asi o 12:20 hod. v žilinskom obchodnom centre MAX v BMW striebornej metalízy.

,,Vozidlo potom stálo v uvedený deň od 12:30 hodiny do 16:30 hodiny v Žiline na ul. Oceliarskej. V utorok(24.5.) v dopoludňajších hodinách bolo uvedené vozidlo nájdené na parkovisku v Žiline na ulici Smrekovej. Nezvestný muž sa do miesta trvalého bydliska doposiaľ nevrátil, nepodal o sebe správu a jeho pobyt nie je známy," priblížil Moravčík.

Richard Stehlík je podľa policajných informácií 178 cm vysoký štíhlej postavy, má krátke hnedé vlasy a pri sebe by mal mať čiernu koženú pánsku peňaženku s červeným vnútrom, v ktorej boli osobné doklady. Oblečené mal tmavomodré rifle, tmavomodrú polokošeľu s krátkym rukávom a čierne kožené poltopánky.

,,Akékoľvek informácie k nezvestnému mužovi žiadame občanov oznámiť na najbližší útvar Policajného zboru, alebo na bezplatnú telefónnu linku 158," vyzýva na záver hovorca.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM