Zuzana Gadušová Šport

Žilinské deti potešia nové bicykle: Mesto však muselo meniť plány, počasie urobilo škrt cez rozpočet!

V rámci týždňa mobility mesto Žilina daruje darčeky určené deťom na dopravnom ihrisku, ktoré ich určite potešia. Z dôvodu zlého počasia ich ale oproti pôvodným plánom odovzdá neskôr, no naši najmenší si ich potom už budú môcť dosýta užiť.

Ilustračný obrázok k článku Žilinské deti potešia nové bicykle: Mesto však muselo meniť plány, počasie urobilo škrt cez rozpočet!
Zdroj: Webnoviny.sk

Nájsť si čas na pár minút pohybu denne je v dnešnej uponáhľanej dobe veľký problém. Dôležité je však, aby sme v tom podporovali naše ratolesti. Radnica sa snaží rozvíjať šport v meste. A to, že si uvedomuje aké dôležité je podporovať deti v športe, svedčí aj darček v podobe bicyklov pre deti.

V rámci týždňa mobility v meste Žilina primátor Igor Choma daruje darček určený pre našich najmenších. Škrt cez rozpočet ale urobilo počasie, preto sa muselo zaimprovizovať a zmeniť plány.

Slávnostné odovzdanie 20 nových detských bicyklov do užívania, pre dopravné ihrisko na Vlčincoch 2, ktoré je v blízkosti budovy mestskej polície sa tak presunulo. Termínu odovzdania dvojkolesových tátošov sa tak po novom presunul na štvrtok a to konkrétne na o 9.00 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM