Tlačové správy

Žilinčania, obľúbili ste si čapovanú drogériu? POZOR, prevádzka zmenila adresu. A nielen to...

Čapovaná drogéria sa stala veľmi obľúbeným prostriedkom v domácnostiach veľa gazdiniek. Veľa zákazníkov si v Žiline zvyklo chodiť do prevádzky na Makovického ulici. Obchod je však od januára 2016 presťahovaný do OC IDEA na Kamennej ceste 3, kde vás radi uvítajú, avšak pod novým názvom DELIZIA.

Ilustračný obrázok k článku Žilinčania, obľúbili ste si čapovanú drogériu? POZOR, prevádzka zmenila adresu. A nielen to...
Zdroj: Dnes24.sk

Láka svojou cenou, ECO pôvodom i tým, že si jednoducho načapujte len toľko, koľko potrebujete. Nie ste tak odkázaní na obmedzenú ponuku presne určených balení.

Stále môžete očakávať kvalitné produkty, ktoré chránia prírodu a spoľahlivo vám pomôžu udržať vašu domácnosť dokonale čistú. Navyše, čapované prostriedky DELIZIA sú na viac 90% BIO, takže sa nemusíte obávať podráždenia pokožky či poškodenie materiálu, splňajú nariadenie HACCP, nie sú testované na zvieratách a majú označenie MADE IN ITALY.

Ak si navyše túto drogériu tankujete pravidelne, šetríte aj svoju peňaženku, pretože vám stačí používať na jeden produkt stále ten istý obal.

NEPREHLIADNITE ZAUJÍMAVÉ VYCHYTÁVKY !

Pozrite si prehľad nových produktov a ich využitie:

  • Gél na pranie pre športovcov – špeciálny prací prostriedok pre športové oblečenie. Šetrne perie všetky druhy materiálov.
  • Čistiaci prostriedok na rúry – účinný na odstránenie nečistôt v rúre,grilov, podnosov, hrncov a iného vybavenia. Nie je korózny a chráni nerez.
  • Tablety do umývačky riadu
  • Čistiaci prostriedok na riad s vôňou lesného ovocia
  • Leštiaci prostriedok na podlahu – Čistí, leští, chráni a zanecháva dlhotrvajúcu vôňu. Vhodné pre keramické povrchy, mramor, …
  • Čistiaci prostriedok na drevo a parkety – univerzálny čistiaci prostriedok vhodný na čistenie a ochranu drevených podláh a všetkých drevených povrchov s príjemnou vôňou.
  • Krém plus na všetky povrchy – na každodenné čistenie sprchy, vane, umývadla, kachličiek,… Tento výrobok pôsobí do hĺbky a odstraňuje rastlinné a živočíšne tuky

Ak patríte medzi tých, ktorí ešte nenavštívili našu predajňu, či už na Makovického ulici, alebo po novom v OC IDEA na Kamennej ceste 3 a chcete šetriť nielen vašu peňaženku, ale i prírodu, očakávame vás v našej predajni a radi vás obslúžime k vašej spokojnosti.

Máte otázky týkajúce sa čapovanej drogérie Delizia? Viac info vám poskytnú na maili skrivankova@delizia.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Žilinčania, obľúbili ste si čapovanú drogériu? POZOR, prevádzka zmenila adresu.
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM