Soňa Vanovčanová Krimi

Žilinčan Paťo (18) si zavaril: Mal kradnúť dvakrát na rovnakom mieste, FOTO

Žilinský mladík mal podľa mužov zákona kradnúť na železničnej zastávke, a to rovno dvakrát. Čo mu hrozí?

Ilustračný obrázok k článku Žilinčan Paťo (18) si zavaril: Mal kradnúť dvakrát na rovnakom mieste, FOTO
5
Galéria

Žilinskí kriminalisti dôslednou operatívno-pátracou činnosťou vypátrali a zadržali podozrivého z majetkovej trestnej činnosti.Obvineniu z trestného činu krádeže v dvoch skutkoch čelí 18-ročný Patrik zo Žiliny. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík.

„Obvinený muž sa mal v priebehu tohto mesiaca (júl 2018) dvakrát vlámať do objektu železničnej zastávky v Žiline. V prvom prípade mal odcudziť cigarety a zapaľovače. Pri druhom skutku mal odcudziť mobilný telefón a notebook. Celková spôsobená škoda bola predbežne vyčíslená na viac ako 700 eur,“ uviedol policajný hovorca.

Policajti podľa jeho slov počas vyšetrovania zaistili odcudzený mobilný telefón a notebook, tie majú byť po vykonaní potrebných úkonov vrátené oprávnenej osobe.„Vyšetro­vateľ spracoval na obvineného muža podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri roky až 10 rokov. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uzavrel Moravčík.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM