Barbara Dallosová Krimi

Žilinčan ako odtrhnutý z reťaze: Mestkých policajtov polial benzínom a chcel zapáliť!

Mestskí policajti v Žiline majú za sebou naozaj dramatickú šichtu. Po vulgárnych vyhrážkach na nich muž vytiahol bandasku s benzínom.

Ilustračný obrázok k článku Žilinčan ako odtrhnutý z reťaze: Mestkých policajtov polial benzínom a chcel zapáliť!
Zdroj: pixabay.com

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 41-ročného muža zo Žiliny pre trestný čin útoku na verejného činiteľa. Prípad opisuje žilinská krajská polícia.

Obvinený Žilinčan sa mal v nedeľu (26. 12.) večer počas prejednávania priestupku vulgárne vyhrážať žilinským mestským policajtom. Neskôr situácia ešte vygradovala.

„Prišiel k budove Mestskej polície v Žiline, pričom v ruke držal plastovú bandasku s benzínom, ktorým polial priestor pred vstupom do budovy ako aj príslušníkov mestskej polície. Naďalej sa policajtom vulgárne vyhrážal ujmou na zdraví a na živote, pričom sa snažil zapáliť rozliaty benzín,“ opisuje krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Policajti obvineného muža zadržali a predviedli ho na stanicu. K zraneniam počas incidentu našťastie nedošlo. „Vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného muža do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodáva polícia.

Foto: ilustračné

Zostaňte v obraze! Najčerstvejšie správy zo Slovenska

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM