Jakub Forgács Hokej

Žilina si chce udržať miesto v extralige: V baráži si to rozdá s Bardejovom

Tím MŠHK Žilina chce v baráži zabojovať o účasť medzi najlepšími klubmi Slovenska v budúcej sezóne. Všetci hráči tímu sú zdraví, nabudení a odhodlaní uspieť.

Ilustračný obrázok k článku Žilina si chce udržať miesto v extralige: V baráži si to rozdá s Bardejovom
Zdroj: TASR

Žilinčanom nevyšla základná časť extraligy, keď z 56 duelov dokázali vyhrať iba 16 a napokon obsadili posledné desiate miesto. Baráži sa mohli vyhnúť, ak by v stretnutí posledného kola zdolali na domácom ľade Poprad. Plán vychádzal dve tretiny, Žilina po 40 minútach viedla 1:0, ale tesný náskok napokon neudržala a po prehre 1:2 skončila posledná.

„Do barážových bojov vstupujeme s jednoznačným cieľom – zachrániť extraligu pre Žilinu a hrať medzi najlepšími aj v budúcej sezóne. Nikto v klube o žiadnej inej alternatíve ani neuvažuje. Všetci hráči sú zdraví, nabudení a odhodlaní uspieť. Základom úspechu bude vyhrať prvé dva zápasy na našom ľade,“ naznačil žilinské ambície generálny manažér MŠHK DOXXbet Imre Valášek.

Prvé dva zápasy barážovej série hranej na štyri víťazstvá sú na programe vo štvrtok a v piatok v Žiline. Bardejov bude dejiskom tretieho a štvrtého súboja v pondelok, resp. v utorok.

Baráž o extraligu

MŠHK DOXXbet Žilina – HC 46 Bardejov /20.3., 21.3., 24.3., 25.3., 27.3., 29.3., 31.3.*/ (pozn.: * – prípadné ďalšie zápasy)

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM