Igor Petrík Rôzne

Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi hokejistov Žiliny!

I keď je hokej hra pre tvrdých chlapov, svojich priaznivcov má aj v radoch nežnejšieho pohlavia. A my sme sa žien v Žiline pýtali, ktorý hokejista MsHK Žilina je podľa ich názoru najviac sexi. Toto sú výsledky...

Ilustračný obrázok k článku Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi hokejistov Žiliny!
Zdroj: TASR

Anketovú otázku, ktorý hokejista MsHK je najviac sexi, sme položili viacerých Žilinčankám. A tú sú odpovede niektorých z oslovených dám.

Jednou z oslovených bola Ivana Liptáková, ktorej favoritom je Igor Cibuľa. „Je atraktívny a pôsobí skromne,“ prezradila. Tiež sa jej páči Tomáš Demel. „Pôsobí veľmi cieľavedome a ľudsky.“ Monika sa priznala, že žilinský hokej veľmi nesleduje. Páči sa jej však Marek Uram. Jej kamarátke Ivane zas Igor Cibuľa.

Lucii Konštiakovej sa zas pozdáva Jan Dresler. „Je riadny tvrďas,“ zhodnotila. Páčia sa jej aj oči Lukáša Martinku a príťažlivý úsmev Radoslava Kropáča. Pre Ľubicu Pallovú je príťažlivý Igor Cibuľa. „Najkrajší žilinský hokejista bez konkurencie.“ Ale za povšimnutie podľa nej stojí i Tomáš Demel.

Favoritmi Andrey je hneď niekoľko hokejistov spod Dubňa. „Uram, Cibuľa a Demel,“ spresnila. Ak by mala vybrať jedného, tak Igora Cibuľu. Podľa sestier Jany a Márie sú všetci hokejisti spod Dubňa veľkí fešáci. Vybrať jedného by vraj nevedeli. Podobný názor mala Tina, „pretože každý je niečim zaujímavý."

Ako teda vyzerajú konečné výsledky? Tu je TOP 3 najsexi hokejistov žilinského mančaftu podľa nami oslovených dám:

• 1. Igor Cibuľa • 2. Tomáš Demel • 3. Jan Dresler

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM