Igor Petrík Krimi

Zakázané predbiehanie vodiča (31) skončilo tragicky: Pri čelnej zrážke vyhasol život ženy (†75)! FOTO

Vodič Audi (31) aj napriek zákazu predbiehal na ceste. To však malo tragické následky. Dvaja ľudia (78, 51) sa zranili, tretia osoba (†75) zraneniam podľahla.

Ilustračný obrázok k článku Zakázané predbiehanie vodiča (31) skončilo tragicky: Pri čelnej zrážke vyhasol život ženy (†75)! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Tragicky skončila čelná zrážka Audi A4 a Fiatu Punto, ku ktorej došlo v stredu popoludní na ceste II/519 medzi obcami Moškovec a Abramová, v okrese Turčianske Teplice. Informovala o tom žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

„31-ročný vodič Audi A4 v priamom úseku cesty pred mierne pravotočivou zákrutou za obcou Moškovec na mieste, kde je to zakázané, predchádzal vozidlá jazdiace pred ním. V dôsledku toho sa nestihol bezpečne zaradiť do svojho jazdného pruhu a čelne sa zrazil s oproti jazdiacim vozidlom Fiat Punto. Jeho 78-ročný vodič a 75-ročná spolujazdkyňa utrpeli ťažké zranenia, ktorým 75-ročná spolujazdkyňa po prevoze do nemocnice podľahla,“ povedala Balogová.

Ako ďalej uviedla, s ťažkými zraneniami bola hospitalizovaná aj tretia, 51-ročná spolujazdkyňa z Fiatu. Vodič Audi a jeho spolujazdkyňa vyviazli bez zranení. Požitie alkoholických nápojov u vodiča Audi polícia nezistila. Hmotná škoda na vozidlách je odhadnutá na približne päť tisíc eur.

„Vyšetrovateľ 31-ročného vodiča Audi A4 z Martina obvinil z prečinu ublíženia na zdraví a prečinu usmrtenia. Na mieste dopravnej nehody 31-ročnému vodičovi policajti zadržali vodičský preukaz. Je stíhaný na slobode a v prípade preukázania viny mu hrozí väzenie na dva až päť rokov,“ dodala policajná hovorkyňa.

Čelná zrážka Audi s Fiatom sa skončila tragicky
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM