Soňa Vanovčanová Rôzne Správy

Vyhnite sa nepríjemnému prekvapeniu: Prípoje na vlaky v žilinskej stanici možno nestihnete

Železničná spoločnosť Slovensko informuje o výlukových prácach, ktoré obmedzia železničnú dopravu v smere z Kysúc do Žiliny. Na toto si dajte v najbližších dňoch pozor.

Ilustračný obrázok k článku Vyhnite sa nepríjemnému prekvapeniu: Prípoje na vlaky v žilinskej stanici možno nestihnete
Zdroj: ŽSR

V dňoch 2. – 15. mája 2018 budú Železnice Slovenskej republiky realizovať výlukové práce, ktoré budú mať za následok dočasné obmedzenie osobnej železničnej dopravy na úseku ČADCA – KRÁSNO NAD KYSUCOU – (ŽILINA). Informovala o tom Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) na svojich internetových stránkach.

Ak pocestujete v uvedenom termíne smerom z Kysúc do Žiliny, vlaky môžu v dôsledku výluky meškať do 10 minút.

V dôsledku výlukových prác bude vlak Os 4473 (Zwardoń 06:42 – Žilina 08:13) meškať približne 19 minút a v stanici Žilina nebude zabezpečený prípoj na IC 520 (Žilina odchod 08:23).

ZSSK tiež upozorňuje, že počas trvania výluky môže v staniciach Žilina a Čadca dôjsť k rozviazaniu prípojov na nadväzné vlaky.

Predpokladané meškanie vlakov sa podľa ZSSK môže meniť v závislosti na aktuálnom meškaní výlukou dotknutých vlakov. Na zastávkach Oščadnica a Čadca mesto počnúc 07:50 dňa 2.5.2018 a končiac 15:30 dňa 15.05.2018 bude zabezpečovaná prevádzka vlakov z nástupišťa č. 2, koľaje č. 2 v obidvoch smeroch v úseku Krásno nad Kysucou – Čadca.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM