Marcel Mojžiš Rôzne

V Žiline sa idú vyberať krásavice zo škôl: Záujemkyne o prestížny titul musia byť nefajčiarky!

Študentky zabojujú o atraktívny titul. Už v najbližších dňoch rozbehne kolotoč kastingov známej súťaže. A krásavice zo stredných škôl sa budú vyberať aj v Žiline.

Ilustračný obrázok k článku V Žiline sa idú vyberať krásavice zo škôl: Záujemkyne o prestížny titul musia byť nefajčiarky!
Zdroj: TASR

V poradí už šiesty ročník Miss stredných škôl Slovenskej republiky začína! Finálová zostava dvanástich dievčat sa bude vyberať počas siedmych kastingov vo februári 2014.

Žilinské stredoškoláčky sa môžu prísť predviesť už 5. februára. Pre vybrané finalistky sú pripravené tri zaujímavé sústredenia doma i v zahraničí, prezentačné podujatia na Slovensku a veľké nezabudnuteľné finále na konci školského roka.

Novinky šiesteho ročníka sú postavené na nových vzdelávacích cieľoch, osvete a boji proti fajčeniu či užívaniu alkoholických nápojov u dievčat, ale aj v zmenách vo fungovaní súťaže. Zaujímavou informáciou je aj nové kritérium na podanie prihlášky do súťaže: záujemkyňa o korunku kráľovnej krásy totiž musí byť nefajčiarka.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM