Michal Demjanovič Rôzne

TOP 5 správ týždňa: Témy, ktoré najviac zaujali Žilinčanov

Uplynulý týždeň nebol skúpy na nové články. Ktoré si nenechalo ujsť najviac čitateľov? Pozrite si prehľad toho naj, čo prinieslo posledných sedem dní!

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 správ týždňa: Témy, ktoré najviac zaujali Žilinčanov
Zdroj: Dnes24.sk

Španiel José zo Žiliny

José Calvo Aguilar pochádza z Malorky, no už štvrtý rok býva aj so svojou manželkou, ktorá je Žilinčanka v Žiline. Momentálne študuje na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. V rozhovore porovnal Španielov a Slovákov a tiež prezradil dôvod, pre ktorý sa rozhodol ostať žiť na Slovensku. Čo ďalšie prezradil v rozhovore?

Svadobný fotograf

Snáď každý mladomanželský pár chce mať tie najkrajšie fotky zo svojej svadby. Ján Rábara je mladý fotograf, ktorý už veľa krát dostal dôveru párov, aby zachytil ich najkrajší deň svojím fotoaparátom.V roz­hovore prezradil, aké vtipné momenty zažil pri fotení ako aj to, čo pre neho znamená fotografia.V roz­hovore tiež prezradil, aké vtipné momenty zažil pri fotení ako aj to, čo pre neho znamená fotografia. Viac si môžte prečítať tu.

Osobný tréner

Tomáš Krpelán (26) pochádza z Prievidze. Študoval v Prievidzi odbor mechanik počítačových sietí. Momentálne pracuje v Žiline ako osobný tréner. Tomáš je držiteľom medzinárodného trénerského osvedčenia II. stupňa so špecializáciou fitness. Čo prezradil v rozhovore?

Žilinskí vodiči autobusov

Video s názvom – Muži z SAD Žilina uverejnilo na svojom Youtube kanály spoločnosť SAD Žilina. Video svojím komentárom pripomína známy nemecký seriál Cobra 11. Vystupujú v ňom vodiči zo SAD Žilina. Video aj celý článok si môžte pozrieť tu.

Športové talenty

Žilina má veľa ľudí, ktorí jej robia dobré meno vo svete. A to aj napríklad v oblasti športu. My sme sa zamerali práve na túto oblasť a vybrali sme rovnú päticu zo športovcov, na ktorých môžeme byť pyšní. Ktorí to sú?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM