Adela Fruckova Kultúra

Tohtotýždňové dianie v Žiline: Prehľad podujatí, ktoré vám pomôžu zahnať nudu

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame zažiť v Žiline.

Ilustračný obrázok k článku Tohtotýždňové dianie v Žiline: Prehľad podujatí, ktoré vám pomôžu zahnať nudu
Foto: Adela Fruckova

KineDok v Kolečku: 6 stupňov

11.apríl o 19:00, Klub Kolečko

Film je inšpirovaný teóriou psychológa Stanleyho Milgrama „Šesť stupňov odlúčenia“, ktorá predpokladá, že každý človek sa dá prepojiť s akýmkoľvek ďalším prostredníctvom šiestich navzájom známych ľudí. Skupina ľudí sa usiluje túto teóriu preskúmať a vytvoriť reťaz medzi dvoma náhodne vybranými protagonistami.

ENJOY STUDENT

12 apríl – 26 apríl

Enjoystudent je koncept parties pre všetkých šialených študentov, za študentské ceny v enjoy atmosfére. Dovoz na párty kyvadlovou dopravou, clubové anjelíky, elektronická muzika a len 2 krát za semester.

Hudba Sveta Žilina 2016

14 apríl – 15 apríl

Po druhýkrát do Žiliny zavíta festival HUDBA SVETA v dňoch 14. a 15. Apríla sa Vám predstavia vynikajúci domáci a zahraniční umelci, ktorí sú zárukou nevšedného umeleckého zážitku.

Kvizové štvrtky s „Chytrým Kvízom“

14. apríl o 20:00, Klub Kolečko

Zabavte sa s priateľmi. Odpovedajte ako tím. Hrajte o ceny. Zábavný program pre večerné posedenie s priateľmi, počas ktorého odpovedáte ako tím na otázky, ktoré v priebehu večera predčitáva moderátor. Najlepšie tímy vyhrajú zaujímavé ceny.

3T V DIVADLE

15.apríl o 19:00, Mestské divadlo

Majstri situačného a improvizačného divadla Tri tvorivé tvory ̶ Juraj „Šoko" Tabaček, Lukáš „Pucho" Púchovský a Stanislav „Stanley" Staško opäť na našich divadelných doskách. Nová a nepredvídateľná divadelná improvizácia, spoločné dobrodružstvo hercov a divákov, cesta do krajiny fantázie a temných zákutí ľudskej predstavivosti, kde neplatia žiadne obmedzenia, premiéra a derniéra zároveň. Neopakovateľný zážitok z tvorivého procesu a vzniku predstavenia priamo pred očami divákov.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM