Igor Petrík Správy

Správa čo poteší: Dopravný podnik opäť zavádza nové spoje, dostaneme sa aj na obľúbené miesto Žilinčanov!

Nielen Žilinčania sa určite potešia. Dopravný podnik mesta Žiliny zavádza pre cestujúcich nové spoje a novú zastávku.

Ilustračný obrázok k článku Správa čo poteší: Dopravný podnik opäť zavádza nové spoje, dostaneme sa aj na obľúbené miesto Žilinčanov!
Zdroj: TASR

Od 1. júla do 31. augusta budú počas pracovných dní, na linke č. 67, premávať spoje zo zastávky „Fatranská“ na „Vodné dielo“ a späť. K novozriadeným spojom bude možný prestup na zastávke „Fatranská“ alebo „Matice slovenskej“ z liniek č. 4, 5, 6, 7 a 14 na linku č. 67 a opačne. Spoje budú premávať od 10.20 do 21.00 hod v približne 1-hodinovom intervale. Informuje o tom Dopravný podnik mesta Žiliny na svojom webe.

Zastávka „Vodné dielo, priehradný múr“ bude v obidvoch smeroch presunutá do novovybudovaného obratiska pri vchode do športovo-rekreačného parku a bude premenovaná na „Vodné dielo, eXtreme park,“ informuje ďalej podnik.

Zároveň upozorňuje, že uvedená prevádzka je len skúšobná. Počas nej bude podnik zbierať podnety a pripomienky k novozriadeným spojom linky č. 67, ktoré mu pomôžu pri rozhodovaní, v akej miere rozširovať dopravnú obslužnosť do rekreačnej zóny Vodného diela Žilina.

Druhá novinka sa týka linky č. 27. Na základe podnetov a požiadaviek od cestujúcich bola na jej trase, medzi zastávkami „Letná“ a „Budatínska,“ vybudovaná nová zastávka „Farebná,“ v oboch smeroch.

Na fotografii: Vodné dielo Žilina

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM