Jozef Legéň Rôzne

Sociálna sieť ako spovednica: Prečítajte si, aké tajomstvá zverejňujú Žilinčania na Facebooku

Ľudia z mesta pod Dubňom používajú Facebook aj ako novodobú spovednicu. Na špeciálnej stránke známej sociálnej siete uverejňujú svoje priznania z ulíc nášho mesta, ktoré si môže prečítať úplne každý. Tu je výber niektorých z nich...

Ilustračný obrázok k článku Sociálna sieť ako spovednica: Prečítajte si, aké tajomstvá zverejňujú Žilinčania na Facebooku
Zdroj: Dnes24.sk

Fan Page nazvané priznania Žilinčanov má na známej sociálnej sieti už skoro 4000 fanúšikov. Admini stránky garantujú 100-percentnú anonymitu. My pre vás vyberáme niektoré zo zaujímavých priznaní obyvateľov mesta.

Minule som v ULALA zvládla 2 rande s 2 chalanmi naraz, bez toho, aby si to niekto z nich všimol :)

Týmto spôsobom by som chcel pozdraviť jednu čiernovlasú, mladú slečnu, ktorá je čašníčkou v Level 7. Vždy sa teším, keď si idem dať obed, ktorý mi prinesie práve táto slečna čašníčka. Ale nielen to, pozdravujem všetky „správne“ čašníčky, ktoré sa dokážu sympatickým a milým spôsobom postarať o zákazníka v duchu hesla: „Náš zákazník, náš pán“. Je príjemné, keď sympatická, mladá slečna vie, ako sa ma správať a pritom nemusí „používať ženské zbrane“. Vďaka a úcta za tie, ktoré si robia svoju prácu dobre a majú profesionálny prístup. (Nevadí, že to nečíta práve ona, chcel som tým len vyjadriť vďačnosť a podporiť ostatným ženám v rôznych oblastiach služieb, potom aj tie tringelty sú vyššie). Pekný deň a usmievajte sa:)

Mám pocit, že na Solinkách sa len ožiera. Napríklad pri kríži to bolo vždy také pekné a teraz sú tam všade cigarety (špaky), rozbité fľašky od chľastu a čo ja viem čo všetko. Úplne ste to miesto skazili.

Minule som sa poriadne zhúlil a stratil som telefón, tak som volal na orange linku nech zablokujú paušál. Keď som horko-ťažko nadiktoval číslo, ktoré majú zablokovať, tak sa pani v telefóne odmlčala a vraví mi pane......ale vy z toho čísla voláte.....tak som jej poďakoval, že mi našla telefón a šiel som spať… :D

Nenávidím žilinských chodcov!!! Môžete ísť aj 100… Oni si počkajú, a keď ste 10 metrov od prechodu, tak Vám tam skočia!!!

Chcem sa priznať, milujem naše žilinské divadlo. Som tam skoro stále a cítim sa tam ako doma a nechápem ľudí, ktorí hovoria, že v našom divadle je nuda … Nech sa nad sebou zamyslia, lepší kolektív ako je v tom divadle som ešte nenašla, len toľko som chcela.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM