Tlačové správy

Skvelé tipy a triky od profesionálov: Oslňte okolie žiarivou farbou svojich vlasov!

Domáce farbenie vlasov nie je žiadna veda. Dobré je však riadiť sa praktickými a overenými radami.

Ilustračný obrázok k článku Skvelé tipy a triky od profesionálov: Oslňte okolie žiarivou farbou svojich vlasov!
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Stará známa pravda, že vlasy sú korunou krásy, platí aj v časoch pandémie a home office. Aj keď mnohé dámy ešte pracujú z domu, nie je to dôvod na zanedbanie svojho vzhľadu. Iste sa zhodneme na tom, že práve vyrastené nezafarbené vlasy pri korienkoch dokážu pokaziť aj ten najdokonalejší účes. A pritom je také jednoduché byť zas šik, pôvabná a príťažlivá. Stačí riadiť sa podľa overených rád a trikov profesionálov, dôležitá je samozrejme aj farba na vlasy.

Skvelé triky

Aby bolo farbenie vlasov doma ešte jednoduchšie, pomôžu vám produkty, ktoré nájdete na stránke Notino.sk. Ak ste už vybrali svoju obľúbenú farbu, stačí nájsť v skrini uterák na ochranu oblečenia a rukavice. Ak máte problém vybrať si farebný tón, zvoľte radšej o odtieň svetlejší, pretože vlasy zvyknú „chytať“ na tmavšie. Dôležité je tiež brať ohľad na vašu aktuálnu farbu vlasov.

Prv, než začnete farbu nanášať, nakrémujte si tvár pri okraji vlasov. Tento skvelý a jednoduchý trik zabráni, aby vám na koži zostala farba niekoľko dní. Ak by aj fliačik vznikol, dá sa jednoducho odstrániť citrónovou šťavou.

Potom vlasy rozčešte a rozdeľte „na cestičku.“ Dôkladne premiešanú farbu začnite nanášať najprv ku korienkom vlasov. Dajte si záležať, aby sa farbiaca zmes dostala úplne všade. Len to zaručí jednoliatu nádhernú farbu vláskov. Tento postup potom opakujte na celej hlave a všetkých vlasoch.

Ak ste už zafarbili časť pri korienkoch, zostáva ešte naniesť farbu na celú dĺžku vlasov. Týmto postupom sa vlasy neničia a zostanú dlho zdravé a lesklé. Ak už je zmes rovnomerne nanesená po celej dĺžke vlasov, necháme ju pôsobiť približne 30 minút. Dĺžka pôsobenia závisí od druhu farby.

Rozmaznávajte svoje vlasy

Po uplynutí doby pôsobenia stačí farbu zmyť a svoje vlasy rozmaznať prípravkami, ktoré sú na určené na starostlivosť o našu „korunu krásy“. Modelka vo videu použila vlasovú kozmetiku a farby na vlasy L'Oréal, ktorá zahŕňa šampón, masku a bezoplachovú starostlivosť.

Odborníčka odporúča aj skvelé produkty od firmy Olaplex, ktoré sú vyvíjané priamo pre kadernícke salóny. Na Notino.sk si ich teraz môže kúpiť každá z nás. Vďaka takejto starostlivosti budú aj predtým poškodené vlasy zdravé a nádherne lesklé.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Notino.sk
Zdroj: Notino.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM