Adela Fruckova Kultúra

Šikovný PREHĽAD pre každého Žilinčana: Kam za relaxom počas nového týždňa?

Kvalitný oddych vždy príde vhod. A vyraziť si na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob relaxu. Prinášame vám preto prehľad zaujímavých podujatí, ktoré vám odporúčame zažiť v Žiline.

Ilustračný obrázok k článku Šikovný PREHĽAD pre každého Žilinčana: Kam za relaxom počas nového týždňa?
Foto: Adela Fruckova

Whiskyho cestovateľské kino: India

21.3.o 20:00, Klub Kolečko

Stávte pondelok cestovaním po Indii! Viac ako 2 roky strávené v Indii počas trinástich ciest, magické Varanásí, sikhsky Amritsar, budhistická Dharamsala, špina a zhon obrovských veľkomiest ale aj krása Himalájí či pláží odľahlých Andamanských ostrovov, tajomný Ladakh alebo uzavreté himalájske kráľovstvo Sikkim…aj o tom bude reč na Whiskyho cestovateľskom kine venovanom asi najzaujímavejšej krajine sveta. Spevák kapely Slobodná Európa Whisky, sa po dlhých rokoch cestovania po odľahlých kútoch piatich kontinentov rozhodol vytiahnuť na svetlo sveta svoje mnohé zážitky a fotografie zo svojich výprav.

Môj kráľ (r. Maïwenn) kino / Crème de la Crème

utorok 22. 3. 2016, 17.00 a 20.00, Stanica Záriečie

Príďte sa kultúrne obohatiť do Stanica Záriečie. Film bol nominovaný na Zlatú palmu v Cannes 2015, kde aj získal cenu za najlepší ženský herecký výkon pre Emmanuelle Bercot.

Ospalý pohyb koncert

streda 23. 3. 2016, 20.00, Stanica Záriečie

Ospalý Pohyb, respektíve Sleepy Motion, je kultová kapela združená okolo hudobného skladateľa Martina Burlasa. V rokoch 1991 – 1994 vydala tri dlhohrajúce albumy, ktoré patria k tomu najoriginálnej­šiemu, čo na alternatívnej scéne v porevolučnom Československu vzniklo.

Film: Kandidát

24.3. o 20:00, Klub Kolečko

Ajk ste milovníkmi netradičného slovenského filmu, možno vás poteší, že vo štvrtok, deň pred pracovným voľnom, sa bude v Kolečku zdarma premietať Kandidát. Príbeh filmu Kandidát sa odohráva počas dvoch mesiacov kampane pred nekonkrétnymi prezidentskými voľbami v jednej konkrétnej krajine.

ZELENÝ ŠTVRTOK V EMÓCII

24.3. o 21:00, Emócia

Každý pravý rastaman sa už teraz teší na ZELENÝ ŠTVRTOK! Oslávte ho v Emócii, tento veľký REGGAE sviatok s nabitou zmesou reggae, dancehallu, junglu a hip hopu. Môžete sa tešiť aj na DJ SPLIFF-a, ABNORMAN a Mc GREM z Poľska. Na tejto párty si môžete ozdobiť veľkonočné vajíčka!

DEADLY HUNTA live at Kolečko

25.3. o 20:00, Klub Kolečko

Svetoznámy Ganja Man a Dancehallova superstar DEADLY HUNTA sa pri príležitosti vydania nového albumu Supa Heru predstaví na veľký piatok aj u nás v Kolečku. Nebude to ale len tak obyčajný koncert. Celá párty sa bude niest v štýloch: Hip-Hop, Reggae, Dancehall a na záver Drum & Bass, aby si prišli na svoje naozaj všetci.

Swing Your Life Tour – Žilina

26.3. o 21:00, Klub Kolečko

V sobotu vás čaká večer plný elegancie a šarmu, ktorý vás zavedie do tajov rokov 20. až 50. Dobový dresscode bude tou najväčšou odmenou pre oko, ale ani vaše ostatné zmysly neostanú nepotešené. Uchu budú lahodiť rezidentní dji Swing Your Life a umocňovať náladu bude saxofonistka.

Foto. Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM