Soňa Vanovčanová Krimi

Razia žilinských policajtov: Za toto má muž (46) na krku vážne obvinenie! FOTO

Kriminalisti v našich končinách vykonali akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti. A takto to dopadlo...

Ilustračný obrázok k článku Razia žilinských policajtov: Za toto má muž (46) na krku vážne obvinenie! FOTO
3
Galéria

Ako informoval hovorca krajský policajný hovorca Radko Moravčík, kriminalisti z KR PZ v Žiline spoločne s vyšetrovateľom z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline a pohotovostným policajným útvarom Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vykonali v uplynulých dňoch úspešnú akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti.

„Vyšetrovateľ KR PZ v Žiline obvinil 46-ročného Olega (zo Žiliny, občana Ukrajiny) z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Počas akcie policajti vykonali v okrese Žilina viaceré prehliadky. Pri ich výkone zaistili kryštalickú látku a zariadenie na výrobu drog. Predbežným skúmaním zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o pervitín v množstve, ktoré zodpovedá 25 bežným jednorazovým dávkam drogy,“ upresnil Moravčík.

„Obvinenému mužovi, ktorý už bol za zločin drogovej trestnej činnosti odsúdený, hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na 10 rokov až 15 rokov. Na obvineného muža vyšetrovateľ Policajného zboru spracoval podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodal na záver Radko Moravčík.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM