Rôzne

Prestížna súťaž krásy aj s Rajčiankou: Ivana (23) zabojuje v semifinále Miss Universe

Medzi 21 najkrajšími ženami Slovenska je aj kráska z Rajca. Semifinalistky Miss Universe 2014 čaká náročný program začiatkom budúceho roka, keď absolvujú prvé sústredenie, na ktorom sa rozhodne o finálovej dvanástke.

Ilustračný obrázok k článku Prestížna súťaž krásy aj s Rajčiankou: Ivana (23) zabojuje v semifinále Miss Universe
Zdroj: Webnoviny.sk

Do semifinále 16. ročníka prestížnej súťaže krásy postúpila aj kráska z nášho okresu. Ide o 23-ročnú Ivanu Galovičovú. O tom, či uvidíme vo finále aj dámu z Rajca, sa rozhodne počas prvého zo sústredení v Trnave.

„Keď som si vlani myslela, že sme mali silný ročník, v sobotu som sa presvedčila o opaku. Mali sme mimoriadne ťažký výber, pretože dievčatá boli mimoriadne zaujímavé a bolo veľmi problematické vybrať semifinalistky. Aj práve preto nám tento rok postúpilo až 21 krásnych dievčat z rôznych kútov Slovenska,“ konštatovala riaditeľka súťaže Miss Universe Silvia Lakatošová.

Rovnako je s kandidátkami na svoju nástupkyňu spokojná aj úradujúca Miss Universe 2013 Jeanette Borhyová, ktorá absolvovala v úlohe porotkyne deväť kastingov a aj záverečný výber. „Mám v semifinálovej zostave niekoľko tipov, takže som spokojná,“ prezradila.

semifinále Miss Universe SR
4
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM