Jakub Forgács Kultúra

Pozrite si horúci klip nakrútený v Žiline: Ľudia tri a pol minúty hľadia na prsia mladej krásky

Tak toto tu ešte nebolo! Hudobné kapely sa snažia zaujať kadečím, ale aby ste po celú pieseň mali pred sebou sexy ženské prsia... Stalo sa. V klipe, ktorý sa natáčal v Žiline, si ich môžete naplno vychutnať. A je z toho hit!

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si horúci klip nakrútený v Žiline: Ľudia tri a pol minúty hľadia na prsia mladej krásky
Zdroj: Dnes24.sk

Skupinu neoMania tvoria hudobníci, ktorí o sebe hovoria, že „majú chorobnú záľubu pre nové veci“. Novou vecou je aj to, ako pristúpili k svojmu videoklipu. Veď postaviť celé hudobné video na prsiach krásnej dievčiny, to sa len tak nevidí.

Kapela sa tak poriadne zviditeľnila svojím najnovším dielom, konkrétne klipom k piesni Hádaj na čo myslím. Ten doslova púta pozornosť divákov a to najmä mužského pohlavia. Hlavou hviezdou je v ňom totiž dievčina a konkrétne pozornosť pútajúca časť jej tela.

Netradičný videoklip bol nakrútený v Žiline. Takmer celé tri a pol minúty mu dominuje poprsie sexy dievčiny. Aj preto si ho za týždeň po uverejnení pozrelo už viac ako 52 000 ľudí. A cifry stále rastú vyššie a vyššie.

Na začiatku videa sa mladá kráska vyberie do fitnescentra a potom to začne. V sexy priliehavom tielku postupne cvičí na stacionárnom bicykli, dvíha činky, či klikuje. Popri tom je hľadáčik kamery nasmerovaný na jej bujný dekolt a úsmev. Videoklip vyvrcholí skutočne „horúcou“ scénou v sprche.

Presvedčte sa sami, nájdete ho v našej videogalérií!

Najsexy slovenský hudobný videklip nakrúcali v Žiline
1
Galéria
Najsexy slovenský hudobný videklip nakrúcali v Žiline
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM