Futbal

Posily v kádri Šošonov? Žilinčania testujú dvoch zahraničných futbalistov

Do kádra žilinských Šošonov pribudli na skúšku dvaja noví hráči. Žilinčania testujú Holanďana Schmeltza a Chorváta Kovačiča. Zverenci trénera Adriána Guľu sa v týchto dňoch pripravujú na novú sezónu v Bránickej doline.

Ilustračný obrázok k článku Posily v kádri Šošonov? Žilinčania testujú dvoch zahraničných futbalistov
Zdroj: TASR

Futbalový klub MŠK Žilina skúša v rámci prípravy na nový ročník Fortuna ligy 2014/2015 Holanďana Sidneyho Schmeltza a Chorváta Mira Kovačiča. Od pondelka sa budú hráči pod vedením trénera Adriána Guľu pripravovať na týždňovom sústredení v Bránickej doline.„Celé sústredenie s nami absolvujú dvaja noví hráči, ktorí sú u nás na skúške. Ide o krídelníka Sidney Schmeltza z Holandska a o Mira Kovačiča, stredového hráča, odchovanca Hajduku Split,“ uviedol na oficiálnom webe tréner Guľa.

K týždňovému sústredeniu v Malej Fatre dodal: „Okrem prípravného zápasu s Trenčínom v stredu a modelového zápasu v sobotu medzi sebou chceme využiť toto vďačné prostredie na kvalitný tréningový proces s využitím terénu. Dominovať bude kondičná zložka, vo veľkom prepojení v práci s loptou.“

Celkovo odohrajú Žilinčania štyri prípravné duely, medzi nimi ich čaká aj zaujímavá konfrontácia s ukrajinským prvoligistom Karpaty Ľvov. Generálku na ligu absolvujú 5. júla proti Wisle Krakov.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM