Jozef Legéň Kultúra

Pompézny záver letného kina: Filmy si vychutnáme v štýlových sedacích vakoch

V Žiline na Hlinkovom námestí sa premietajú filmy od začiatku leta. Tento piatok začína vyvrcholenie letného kina, diváci si ho budú môcť vychutnať v pohodlí a netradičnom štýle.

Ilustračný obrázok k článku Pompézny záver letného kina: Filmy si vychutnáme v štýlových sedacích vakoch
Zdroj: Dnes24.sk

Dva najlepšie filmové tituly tohto leta , jeden pre dospelých a druhý pre deti, sa budú premietať už tento piatok a sobotu. Diváci si ich zvolili počas júnového hlasovania na www.telkavmeste.sk . Turisti, Žilinčania a priaznivci kina po holým nebom si už tento piatok a sobotu vychutnajú komédiu „Macík“ v hlavnej úlohe s Markom Wahlbergom a pre decká pôjde divákmi zvolená animovaná snímka „Madagaskar 3“.

Okrem filmových hitov tohto leta budú pre divákov pripravené štýlové miesta na sedenie v podobe sedacích vankúšov. Netradičné sedenie, z ktorého si diváci budú môcť vychutnať premietanie, bude rozmiestnené v piatok aj v sobotu priamo na Hlinkovom námestí v centre Žiliny.

Telka v meste chce aj touto formou upozorniť na netradičné a jedinečné letné kino, ktoré je v spolupráci s mestom Žilina realizované už tretiu sezónu. Všetci dospelý priaznivci filmovej kultúry pod holým nebom sú vrelo pozvaní na prvé premietanie v piatok o 20. Hodine. Deti si spolu s rodičovským sprievodom prídu vychutnať animák v sobotu o 17:30.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM