Igor Petrík Krimi

Policajti zháňajú blondínu: Najprv vrazila do zvodidla, skončila v plote rodinného domu, z miesta ale ušla! FOTO

V jednej z mestských častí Žiliny sa stala dopravná nehoda. Šoférka, ktorá ju spôsobila, však podľa polície z miesta nehody aj s autom odišla. Muži zákona po nej a aute pátrajú a o pomoc žiadajú aj občanov.

Ilustračný obrázok k článku Policajti zháňajú blondínu: Najprv vrazila do zvodidla, skončila v plote rodinného domu, z miesta ale ušla! FOTO
Zdroj: TASR

Polícia pátra po vodičke a vozidle, ktorá v utorok 23. júna okolo 13.15 hod. v mestskej časti Žilina – Rosinky spôsobila dopravnú nehodu. „Doposiaľ neznáma vodička (vlasy svetlej farby) viedla motorové vozidlo nezistenej značky a evidenčného čísla, striebornej farby po ceste tretej triedy v smere od mestskej časti Žilina – Trnové na Žilinu. V ostrej pravotočivej zákrute z doposiaľ presne nezistených príčin narazila s vozidlom do zvodidiel vpravo,“ informoval Radko Moravčík, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

„Následne prešla do protismeru, kde narazila do oplotenia rodinného domu. Vodička si nesplnila povinnosť účastníka dopravnej nehody a z miesta odišla na neznáme miesto. V súvislosti s touto udalosťou prebieha objasňovanie vo veci priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky,“ dodal Moravčík.

Doplnil, že polícia žiada aj občanov, aby akékoľvek informácie k neznámej vodičke a vozidlu, ako aj k dopravnej nehode oznámili na telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru. Prípadne priamo kontaktovali Okresný dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline na telefónnych číslach 0961403521, 0961403510 alebo 0961403500.

Foto: ilustračné

Polícia pátra po neznámej vodičke a motorovom vozidle
2
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM