Futbal

Víkendový futbal mladých: Dorastenci neprehrali ani zápas, žiaci tradične valcovali

Jarná časť futbalovej sezóny 2014/ 2015 sa už naplno rozbehla aj pre žiakov a dorastencov MFK Ružomberok. Ponúkame vám výsledkový servis a fotogalériu zo zápasov dvoch tímov mladších dorastencov so Žilinou.

Ilustračný obrázok k článku Víkendový futbal mladých: Dorastenci neprehrali ani zápas, žiaci tradične valcovali
Zdroj: Dnes24.sk

I. liga starší dorast (U19)

Partizán Bardejov – MFK Ružomberok 2:2 (0:0)

Góly RK: Zsigmund, Laco

Viliam Hýravý (tréner MFK Ružomberok U19): ,,Do 74. minúty sme mali zápas jasne pod kontrolou, dobre organizovanou hrou sme súpera do ničoho nepustili. Viedli sme dvoma gólmi Zsigmunda a Laca po výborne prevedených protiútokoch. Mali sme zápas výborne rozohratý, no v priebehu troch minút sme prišli o víťazstvo. V každom zápase urobíme nejaké individuálne chyby, a súperi nás za to potrestajú."

I. liga mladší dorast (U17)

MFK Ružomberok – MŠK Žilina 2:2 (1:0)

Góly RK: Omasta, Matula (Foto zo zápasu ponúkame v galérii)

Martin Filek (tréner MFK Ružomberok U17): ,,Zápas s kvalitným súperom ako je Žilina, sme začali veľmi dobre, keď už v 6. minúte dal Omasta hlavou náš prvý gól. Naša hra bola založená na dobrej defenzíve s možnosťou rýchleho protiútoku. Po jednom z takých protiútokov sa po peknej kolmici dostal k lopte Matula, proti súperovmu brankárovi sa nemýlil a zvýšili sme na 2:0. No záver nám nedopadol dobre, keď po zbytočnom priamom kope súper znížil na rozdiel jedného gólu a v 79. minúte vyrovnal. Napriek tomu som bol s hrou a bojovnosťou spokojný."

I. liga mladší dorast (U16)

MFK Ružomberok – MŠK Žilina 3:2 (2:0)

Góly RK: Brenkus 2, R. Kružliak (Foto zo zápasu ponúkame v galérii)

Vladimír Helbich (tréner MFK Ružomberok U16): ,,V obojstranne útočnom stretnutí s množstvom gólových príležitostí boli hostia kombinačne lepším tímom, nás zdobila priamočiarosť, obetavosť a väčšia strelecká efektivita v zakončení. Kvalitný zápas hraný vo vysokom tempe skončil naším víťazstvom 3:2 a chlapcom gratulujem."

I. liga starší žiaci stred (U15)

MFK Ružomberok – FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa 6:0 (3:0)

Góly: Múdry 3, Bednárik, Dzuriak, Luščík

Ivan Hvolka (tréner MFK Ružomberok U15): ,,Celozápasovou nátlakovou hrou sme súperovi nedali žiadnu šancu a jednoznačne zvíťazili. Hrali sme dobre ako v obrane, tak aj v ofenzíve. Popracovať ešte musíme na väčšej dynamike hry a hlavne na dôraze a osobných súbojoch."

I. liga starší žiaci stred (U14)

MFK Ružomberok – FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa 12:0 (5:0)

Góly: T. Bobček 3, Kubík 3, Veselovský 2, Dopater 2, Uhliarik, Kubačka

Mojmír Šrobár (tréner MFK Ružomberok U14): ,,Od počiatočných minút nebolo o víťazovi tohto zápasu pochýb, otázkou zostalo iba skóre. Súper ani raz neohrozil našu bránu, naopak, my sme sa proti zhustenej obrane pokúšali presadiť hrou po krajoch, prípadne streľbou z diaľky, v čom sme boli na rozdil od predchádzajúceho zápasu, oveľa úspešnejší."

I. liga mladší žiaci stred (U13)

MFK Lokomotíva Zvolen – MFK Ružomberok 4:12 (1:8)

Góly RK: P. Rumanský 3, E. Bradiak 3, J. Rakyta 2, S. Široň, V. Kiebel, J. Sliačan, Š. Káčer

Oto Omasta (tréner MFK Ružomberok U13): ,,V zápase sme súpera prevýšili vo všetkých herných činnostiach a konečne sme pretrhli aj streleckú smolu. Dúfam, že v nastúpenom trende budeme pokračovať aj v nasledujúcich zápasoch."

I. liga mladší žiaci stred (U12)

MFK Lokomotíva Zvolen – MFK Ružomberok 0:12 (0:7)

Góly: Makovický 4, Diviš 2, Záhradník 2, Tutura, Vrábel, Petruf, Salaj

Róbert Hazucha (tréner MFK Ružomberok U12): ,,Chlapci zodpovedne pristúpili k zápasu. Po celý zápas sme hrali na jednu bránu až na asi dve strely, ktoré brankári vychytali, súper nemal žiadnu šancu. Chlapcov môžem pochváliť za niektoré pekné akcie v útočnej fáze. Chýbalo mi ešte viac kľudu pri premieňaní šancí."

Zdroj: mfkruzomberok.sk; foto: Peter Graf;

MFK Ružomberok – MŠK Žilina U17, U16
22
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM