Jozef Milan Futbal

Tréner Galád pískal zápas svojich hráčov, brankár Senecký sa upísal klubu

Futbalový tím MFK Ružomberok v podobe mužstva "bielych" a "čiernych" odohral v sobotu prvé prípravné stretnutie doma na umelej tráve. Zo skúšaných hráčov sa Pavol Masaryk prezentoval dvomi gólmi. Futbalisti sa v nedeľu presunuli na Malino Brdo, kde ich čaká kondičné sústredenie.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Galád pískal zápas svojich hráčov, brankár Senecký sa upísal klubu
Zdroj: Dnes24.sk

Všetci skúšaní hráči – Mário Breška, Gagik Daghbashyan z Arménska, Pavol Masaryk (pod Čebraťom hrával v sezóne 2011/2012, keď sa druhý raz stal najlepším ligovým kanonierom), Pavel Radoš z Česka a Štefan Senecký – odohrali celý zápas. Rozhodoval hlavný tréner mužstva Ivan Galád.

MFK Ružomberok (bieli) – MFK Ružomberok (čierni) 1:4 (1:1)

Góly: 18. Janič (z 11m) – 50. a 67. Masaryk (prvý z 11m), 40. Radoš, 77. Mário Almaský

MFK Ružomberok (bieli): Senecký – Lupták, Bartoš, Kružliak, A. Lovás (79. Vavrík) – Gerát, Vavrík (46. Ferenčík) – Breška, Janič, Turčák – Zreľák

MFK Ružomberok (čierni): Lešňovský (46. Šavol) – Kotora, Práznovský, Ondrek, Daghbashyan – Liener, Nagy – Radoš, Gerec, Mário Almaský – Masaryk

Brankár a stredopoliar majú zmluvu

Futbalový brankár Štefan Senecký podpísal zmluvu na jeden a pol roka s MFK Ružomberok. Tridsaťpäťročný gólman je bývalý slovenský reprezentant, na jeseň chytal v druholigovej Seredi a predtým pôsobil v tureckom Sivasspore. Ďalej vedenie „Ruže“ podpísalo novú zmluvu na 2,5 roka s 23–ročným stredopoliarom Jurajom Vavríkom. Pôvodný kontrakt mu mal vypršať v lete.

Tréner neráta s Greškom a Radošom

Ružomberčania sa v nedeľu presunuli na Malinô Brdo, kde v rámci kondičného sústredenia pobudnú do štvrtka 15. januára. Z nových hráčov, ktorí sa 7. januára zapojili do zimnej prípravy, už s družinou trénera Ivana Galáda nepokračujú Čech Pavel Radoš, kmeňový hráč Dukly Praha, hosťujúci v Graffine Vlašim a Mario Breška, ktorý naposledy obliekal dres gréckeho Olympiakosu Volos. Pod Čebraťom nadobro skončil svoju misiu brankár Matúš Putnocký, ten sa upísal poľskému Ruchu Chorzów.

Zdroj: tasr/ mfkruzomberok.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM