Jozef Milan Rôzne

Súťaž o najkrajšie mesto sa na poludnie skončila: Ružomberok bol vysoko!

Do sobotného poludnia bolo možné hlasovať v súťaži o najkrajšie mestá na Slovensku. Ružomberok si minulý rok vydobyl šiestu priečku, dve hodiny pred koncom hlasovanie bol dokonca piaty! Udržíme si túto métu? Všetko sa dozvieme vo štvrtok 5.novembra.

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto sa na poludnie skončila: Ružomberok bol vysoko!
Foto: Jozef Milan / Zdroj: Dnes24.sk

Internetový portál Slovakregion vyhlásil súťaž o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž začala prvého apríla 2015 a definitívneho víťaza spoznáme 5.novembra. Hlasovať za svoje mesto môže každý do 31. 10. 2015, do 12:00 hodiny!.

Do súťaže sa zapojilo 139 miest z celého Slovenska a podporiť svoje mesto môže každý prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Novým pravidlom tento rok je, že zvíťazí mesto/obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas.

Ružomberok skončil minulý rok na šiestom mieste. Tento rok je to zatiaľ ešte o trošku lepšie, keď v priebežnom poradí nám patrí 5. priečka. Na prvom mieste je Spišská Nová Ves, druhý je Bardejov. Susedný Liptovský Mikuláš je tesne pred koncom súťaže na 17. mieste.

Podobný článok: http://ruzomberok.dnes24.sk/…op-10-214678

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM