Jozef Milan Futbal

Ostatné dni v MFK: Víťazstvo na umelej tráve, príchod obrancu, sústredenie v Turecku

V sobotu odohral MFK Ružomberok ďalší prípravný zápas s Michalovcami, ktoré na svojom umelom trávniku porazil 5:1. Súper je aktuálne v tabuľke DOXXbet ligy Skupina Východ na prvej priečke. Do mužstva sa vrátil dlhoročný kmeňový hráč, obranca Ján Maslo.

Ilustračný obrázok k článku Ostatné dni v MFK: Víťazstvo na umelej tráve, príchod obrancu, sústredenie v Turecku
Zdroj: Dnes24.sk

MFK Ružomberok – MFK Zemplín Michalovce 5:1 (3:1)

Góly: 26. a 43. Vavrík, 44. Sapara, 50. Turčák, 86. Gerec – 38. T. Chovanec; Diváci: 200

MFK Ružomberok (1. polčas): Senecký – Boszorád, Rosa, Kružliak, Daghbashyan – Vavrík, Nagy – Zošák, Sapara, Mário Almaský – Masaryk

MFK Ružomberok (2. polčas): Lešňovský (70. Šavol) – Lupták, Ondrek, Práznovský, A. Lovás – Gerát, Bartoš – Turčák, Janič, Ferenčík – Gerec

Ivan Galád (tréner Ružomberka): ,,Teším sa, že sme počas dvoch zápasov dali osem gólov, čo sa Ružomberku často nestáva. Samozrejme, že sme spravili len malý krok a ešte musíme spraviť veľmi veľa krokov, aby sme boli všetci spokojní. Chlapci sa snažili. Dúfam, že vyberieme tých správnych na sústredenie do Turecka."

Do MFK sa vracia Ján Maslo

Klubová wbstránka informuje, že do tímu prichádza obranca Ján Maslo (28), s ktorým bola podpísaná zmluvu do konca aktuálneho ročníka Fortuna ligy. Hráč pôsobil v MFK v rokoch 2001 až 2011, bol členom reprezentačných tímov SR „20“ a SR „21“. Následne hral za ukrajinský FK Volyň Luck a kazašský Šachtar Karagandy.

Najbližší klubový program:

  • 3. februára: Zbrojovka Brno – Ružomberok (dvojzápas)
  • od 4. do 13. februára herné sústredenie v Turecku

Zdroj: mfkruzomberok.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM