Tomáš Batiz Správy

Verejné korčuľovanie na Podbrezinách: Kedy je otvorené a koľko zaplatíme?

Počas vianočných dní si opäť budeme môcť zakorčuľovať pod holým nebebom. Ľadová plocha bude k dispozícii na najväčšom mikulášskom sídlisku.

Ilustračný obrázok k článku Verejné korčuľovanie na Podbrezinách: Kedy je otvorené a koľko zaplatíme?
Zdroj: Mesto Liptovský Mikuláš

Mikulášanom je opäť k dispozícii mobilná ľadová plocha s rozmermi 48 × 24 m. Nachádza sa na Podbrezinách v areáli tamojšieho fitnes centra. Mesto vytvorilo plochu v spolupráci s Verejnopros­pešnými službami.

„Sme radi, že cestu za korčuľovaním si nachádza veľa detí. Mnohé z nich robia prvé kroky a dĺžky práve na tomto klzisku,“ uviedol primátor Ján Blcháč.

Ako informuje Viktória Čapčiková, hovorkyňa mesta Liptovský. Mikuláš, prevádzku plochy zabezpečujú zamestnanci VPS v dennom režime – odpratávajú sneh a upravujú nerovnosti ľadu. “Zakorčuľovať si môžu prísť aj ľudia, ktorí korčule nevlastnia, dajú sa totiž požičať. Objednávku plochy a bližšie informácie vám poskytnú na telefónnom čísle: 044/553 41 58,” skonštatovala Čapčiková.

Korčuľovanie vyjde za euro, prenájom celej ľadovej plochy 25 eur na hodinu, požičanie korčúľ 50 centov. Prevádzkovú dobu nájdete na výveske priamo v areáli. V najbližších dňoch bude prevádzka takto: 18. – 22. decembra od 9:00 do 19:00 h.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM